Αλλάζει τα δεδομένα η  Τοπική Επιτροπή Ποδηλασίας

Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, η Τ.Ε-ΕΟΠ Δωδεκανήσου, σταθερά προσανατολισμένη στην ανάδειξη και προβολή του αθλήματος της ποδηλασίας, στοχεύει στη δημιουργία σχολής κριτών ή τη διεξαγωγή σεμιναρίων ώστε να δημιουργηθεί ένα κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό που θα συγκροτεί την αγωνοδίκη επιτροπή στους ποδηλατικούς αγώνες, κάτι που κρίνεται απολύτως απαραίτητο στο πλαίσιο της λειτουργικής αναβάθμισης του αθλήματος.

Έτσι, μετά το επίσημο αίτημά της προς την ομοσπονδία, αναμένει το πράσινο φως, για να προχωρήσουν οι συγκεκριμένες διαδικασίες.
Επίσης, ένα ακόμη από τα αιτήματα της προς την Ελληνική Επιτροπή Ποδηλασίας είναι η διοργάνωση στη Ρόδο, Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Δρόμου 2019 καθώς το χρονικό διάστημα που έχει να διεξαχθεί επίσημος Πανελλήνιος αγώνας στην περιοχή μας ξεπερνά τα είκοσι χρόνια. Τα σωματεία ποδηλασίας Δωδεκανήσου, συμμετέχουν αδιαλείπτως στα πρωταθλήματα που λαμβάνουν χώρα στην υπόλοιπη Ελλάδα, κι επωμίζονται το κόστος μεταφοράς των αποστολών.

Ο στόχος της ΤΕΔ είναι να έρθει  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο νησί και θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για αυτό, έχοντας πάντα σύμμαχους σωματεία και αθλητές.