Έχει μείνει στον Κέμπτον ο Λυκογιάννης!

Δεν τον πιάνει κανείς συχνά αδιάβαστο τον Άρη Λυκογιάννη, επομένως η δήλωσή του περί Τίμοθι Κέμπτον εν όψει του αυριανού αγώνα αν μη τι άλλο προξένησε μεγάλη έκπληξη, αφού ο Αμερικανός σέντερ έχει αποχωρήσει από την ομάδα εδώ και μήνες!

«Ένα από τα κλασικά στοιχεία που πρέπει να ελέγξουμε στο ματς είναι ο ρυθμός. Να μην επιτρέψουμε το τρανζίσιον παιχνίδι του αντιπάλου και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, όπου ο αντίπαλος με τους Μαυροειδή και Κέμπτον είναι δυνατός για να φέρουμε το ματς στα δικά μας μέτρα».

Πάντως, γνωρίζει τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η πρώην ομάδα του: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, εμείς στο ξεκίνημα του β’ γύρου αναζητούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όσον αφορά την συγκομιδή νικών, ενώ και για τον Κολοσσό είναι ένα πολύ σημαντικό βαθμολογικά ματς».

Όσο για την επιστροφή του στο Βενετόκλειο για πρώτη φορά ως αντίπαλος, σχολίασε: «Σε προσωπικό επίπεδο είναι κάτι ευχάριστο, καθώς θα επισκεφθώ ένα γνώριμο μέρος, όπου θα δω φίλους και συνεργάτες, όμως για 40 λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι και ο καθένας θα κοιτάζει το καλύτερο για την ομάδα του».

Ο προπονητής του Χολαργού θα είναι το κεντρικό πρόσωπο του αγώνα και θα τιμηθεί από την ΚΑΕ Κολοσσός πριν το τζάμπολ. Στην τετραετία που θήτευσε στον πάγκο των «θαλασσί», μέτρησε τριψήφιο αριθμό αγώνων πρωταθλήματος έχοντας 109 ενώ είναι πρώτος και στις νίκες με 48.