Πιθανόν να είναι υποψήφιος για την περιφέρεια ο Χαράλαμπος Κόκκινος

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης νοτίου Αιγαίου ο Χαράλαμπος Κόκκινος, ο οποίος μιλώντας στον Ρ/Σ ΠΑΛΜΟΣ, έκανε γνωστό ότι οι άνθρωποι που τον στηρίζουν και τον παροτρύνουν γι’ αυτό το εγχείρημα είναι πολλοί.

Σε κάθε περίπτωση όπως είπε ο ίδιος τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, και αν τελικά θα είναι υποψήφιος ο συνδυασμός του θα είναι ανεξάρτητος.
«Είμαι πάντα κοντά στους πολίτες, με βλέπουν κάθε μέρα, δίνω καθημερινά τις εξετάσεις μου πιστεύω με εντιμότητα συνέπεια και συνέχεια και προσπαθώ να είμαι κοντά στην κοινωνία που δοκιμάζεται επί χρόνια χωρίς παρωπίδες, δογματισμούς και ιδεοληψίες.

Δέχομαι προτάσεις για να κατέβουμε με έναν ανεξάρτητο περιφερειακό συνδυασμό και λέω κατέβουμε γιατί είναι και οι συνεργάτες οι οποίοι συναποφασίζουν παροτρύνουν και βοηθούν. Πολύ σύντομα πιστεύω, μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα ξεκαθαρίσει το θέμα, η διάθεσή μου είναι πάντως ότι εφόσον συνεχίσει αυτή η στήριξη από τον κόσμο ενώ και δημοσκοπικά καλά τα πήγα, και αν συνεχίσουν και οι συνεργάτες μου που πολλαπλασιάζονται προς αυτή την κατεύθυνση, δεν θα εκβιάσουμε τίποτα, ούτε παρελθοντικά θα λειτουργήσουμε» είπε ο κ. Κόκκινος.

Αναφερόμενος στο πως θα πορευτεί αν τελικά καταρτίσει συνδυασμό δήλωσε : «Σε σύγκρουση με την παρακμή και τους εκπροσώπους της και τη διαπλοκή όπου κι αν είναι αυτή, ντόπια ή ξένη, εμείς είμαστε αποφασισμένοι να είμαστε κοντά στον άνθρωπο της καθημερινότητας προκειμένου να βοηθήσουμε όσο μπορούμε στη δύσκολη ζωή που περνά. Γιατί αξίζουμε ένα καλύτερο μέλλον.
Θα προτάξουμε το θετικό λόγο, την κριτική μας, δε μας φιμώνουν και οι φωνές που ζητούν κάτι άλλο στην περιφέρεια πολλαπλασιάζονται, υπάρχει μία δυναμική που διαφαίνεται στην κοινωνία…

Όποιος θέλει να συνεργαστεί για το καλό του τόπου εδώ είμαστε και όποιοι θέλουν να παίξουν με συγκεκριμένα τοπικά… μαγαζάκια με συγκεκριμένους εκπροσώπους κάνοντας σκέψεις για τους εαυτούς τους, τους αφήνω μόνους τους, εμείς απευθυνόμαστε στο σύνολο της κοινωνίας και δεχόμαστε και την κριτική».