«Κρυφοβλέπει» Παντελή Αθανασίου ο Αστέρας Παστίδας

Δεν ολοκληρώθηκαν όπως φαίνεται οι μεταγραφικές κινήσεις στον Αστέρα Παστίδας, ο οποίος  για την 12η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος της Β΄Κατηγορίας , πάει την Κυριακή στα Αφάντου για να αντιμετωπίσει στις 14.45 την Αθλέτικο.

Οι κυανόλευκοι είναι αλήθεια πως κυνηγούν ακόμα την ενίσχυση τους,  αλλά δεν καρποφόρησε η περίπτωση απόκτησης του  Φώτη Χατζηβαλσάμη, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τον Απόλλωνα Καλυθιών και σαφέστατα ψάχνει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής πορείας του.

Όπως έγινε γνωστό ο Χατζηβαλσάμης προτιμάει να παίξει σε ομάδα Α΄Κατηγορίας , με μερικές από τις οποίες να του έχουν κάνει ήδη πρόταση, όπως είναι ο ΑΕΡΑ, αλλά κι ο Άρης Αρχαγγέλου.

Έτσι ο Αστέρας στρέφεται και σε άλλες περιπτώσεις, με μία από τις οποίες να είναι αυτή του Παντελή Αθανασίου, ο οποίος είναι ακόμα ελεύθερος.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνιστεί εκτός Ρόδου, αλλά μέχρι τώρα οι επαφές του δεν έχουν πιάσει τόπο κι ο Αστέρας , η ομάδα απ όπου ξεκίνησε, κρυφοβλέπει την περίπτωση του και τηρεί στάση αναμονής.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Χρυσόστομος Χάσταλης έχει πάντως να αντιμετωπίσει απουσίες παικτών του εν όψει του κυριακάτικου αγώνα στα Αφάντου, καθώς θα απουσιάσει ο Νίκος Μοσχής, ο οποίος θα λείψει για δικούς του λόγους, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αλιάϊ  του οποίου η συμμετοχή στο παιχνίδι θα κριθεί την τελευταία στιγμή.