Διαγόρας: «Φρέσκια» πεντάδα  στη διάθεση του Ρουτζιέρη

Με το μυαλό στο ντέρμπι βρίσκονται εδώ και μερικές μέρες οι «κυανέρυθροι». Ο Διαγόρας δίνει την Κυριακή το πιο σημαντικό παιχνίδι εκτός έδρας για φέτος, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει πολλά στην συνέχεια.

Αντιμετωπίζει την Κυριακή για την 16η αγωνιστική στο «Οικονομίδειο» στις 15.00 τον γηπεδούχο Ιάλυσο, έχοντας μοναδικό στόχο την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα μπορέσει να μειώσει την διαφορά από τον μεθαυριανό αντίπαλο του, που βρίσκεται στην κορυφή, έχοντας έξι βαθμούς πίσω τον γηραιό.

Οι «κυανέρυθροι» θα έχουν σε αυτό το ματς στην διάθεση τους όλους τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές και αναμένεται να παρατάξουν διαφορετική εικόνα, απ ότι στα τελευταία παιχνίδια. Σικαλιάς, Γεωργίου, Βέρτζος, Χιντζίδης, Πινιώτης είναι στην διάθεση του Πέτρου Ρουτζιέρη, αλλά εκείνος θα κρίνει τελικά αν θα τους χρησιμοποιήσει όλους η ορισμένους από αυτούς.

Βέβαια έχει μαζί τους και τους τρεις από τους τέσσερις παίκτες που ήσαν τιμωρημένοι και εξέτισαν την ποινή τους στο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό.

Ο Πέτρος Ρουτζιέρης γύμνασε και χθες τους παίκτες του στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας και είδε τους πάντες, να είναι σε καλή κατάσταση όλοι.

Παράλληλα υπάρχει διαρκής κινητοποίηση στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, που θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στο «Οικονομίδειο», καθώς θα είναι αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι της Κυριακής.