Φοίβος: Άσχημα τα μαντάτα για τον Παϊζάνο

Δυσάρεστα νέα επιφύλαξε η χθεσινή μέρα στον προπονητή του Φοίβου, Σάββα Ορφανίδη. 

Ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Αμαλιάδας, ο τεχνικός των Κρεμαστενών ήλπιζε στην επιστροφή του Τόλη Παϊζάνου, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο άτυχο παιχνίδι με τον Πανμοβριακό και έχασε το αμέσως επόμενο με τον Πανηλειακό στον Πύργο.

Ο υψηλόσωμος έμπειρος αμυντικός συνέχισε να πονάει, υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά. Η διάγνωση κάνει λόγο για κάταγμα στο γόνατο και για χρόνο απουσίας από την ενεργό δράση που θα ξεπεράσει, στην καλύτερη των περιπτώσεων, τον έναν μήνα.

Μάλιστα, οι Κρεμαστενοί θυμήθηκαν ξανά- και τους … ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι- πως ο Παϊζάνος τραυματίστηκε από χτύπημα αντιπάλου στη φάση του πρώτου γκολ που σημείωσε ο Πανμοβριακός, υπό την ανοχή του διαιτητή.

Εν τω μεταξύ, τη συνεργασία του με τον Σταμάτη Χατζησάββα, ο οποίος θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο για λογαριασμό του Ιάλυσου, έλυσε και τυπικά ο Φοίβος.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Αστέρα Αμαλιάδας θα ολοκληρωθεί αύριο και η αποστολή θα αναχωρήσει από τη Ρόδο το πρωί της Κυριακής.