Δεν έχουν τέλος  οι ατυχίες στον Άρη

Σε «αλχημείες» θα αναγκαστεί να καταφύγει ο Γιώργος Σάββενας στο αυριανό παιχνίδι του Άρη με τη Ρόδο στο Δημοτικό Στάδιο.

Οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν μία πρωτόγνωρη κατάσταση, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες έχασαν οκτώ ποδοσφαιριστές του βασικού κορμού τους. Στους τραυματίες Δημήτρη Γκίκα, Γιώργο Κοντόγιαννο, Μιχάλη Βαρέλη, Στέλιο Σακελλάρη και Χάρη Κατσούλη ήρθαν να προστεθούν οι τιμωρημένοι, από το τελευταίο ματς με την Κατταβιά, Παναγιώτης Πομπού και Κώστας Μάλλιος κι επειδή στο ποδόσφαιρο τα πράγματα δεν είναι ποτέ τόσο άσχημα για να μην μπορούν να γίνουν χειρότερα, νοκ άουτ τέθηκε, λόγω θλάσης στον δικέφαλο, ο Νίκος Κρεκούκιας.

Το βάρος θα πέσει αναγκαστικά στους λίγους έμπειρους που απέμειναν και κυρίως στα νέα παιδιά, τα οποία θα πέσουν απ’ ευθείας στα βαθιά. 

Η διοίκηση του συλλόγου έχει επιδοθεί τις τελευταίες μέρες σε αγώνα δρόμου, προκειμένου να «μπαλώσει», στο μέτρο του εφικτού, τα σημαντικά κενά. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ένας από τους μεταγραφικούς στόχους είναι ο πρώην επιθετικός του Απόλλωνα Καλυθιών, Φώτης Χατζηβαλσάμης.