Με ανανεωμένη «δύναμη πυρός» ο Κλεάνθης

Τη γραμμή κρούσης, η οποία ήταν από το περασμένο καλοκαίρι ευάλωτη λόγω της… μοναξιάς του Μανώλη Ευγενικού, κατάφερε να ενισχύσει ο Κλεάνθης, έστω κι αν χρειάστηκε να περιμένει μέχρι τις τελευταίες μέρες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Τη φανέλα των Παραδεισιωτών θα φορέσει, πιθανώς για πρώτη φορά στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΑΕΡΑ, ο Κλεάνθης Κόκα, ο οποίος έμεινε πριν από λίγες μέρες ελεύθερος από τον Ορφέα.

Ο 33χρονος επιθετικός ήταν ο πρώτος σκόρερ των «ερυθερόλευκων» στον πρώτο γύρο  του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας τα επτά από τα συνολικά δώδεκα τέρματα της πρώην ομάδας του.

Η προετοιμασία για το ματς στ’ Αφάντου ολοκληρώθηκε χθες με προπόνηση στο γήπεδο Θεολόγου και ο Ανδρέας Σταύρου, στη διάθεση του οποίου επανέρχεται- καθώς εξέτισε την ποινή του- ο Γιάννης Κορκίδας, απλά ελπίζει η ομάδα του να σταθεί πιο τυχερή σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα με τον Κλεόβουλο.

Από την εικόνα της στα τελευταία παιχνίδια ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει το παραμικρό παράπονο και το μόνο που τον στεναχωρεί, είναι πως οι καλές εμφανίσεις δεν ανταμείβονται με βαθμούς.