«Αγρίεψε» η Πειθαρχική Επιτροπή

Την περισσότερη δουλειά από τότε που ξεκίνησε η φετινή αγωνιστική περίοδος είχαν, κατά τη διάρκεια της προχθεσινής τους συνεδρίασης, τα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΔ.

 Πέρα από τις συνολικά δεκαοκτώ κίτρινες κάρτες που βγήκαν από τα τσεπάκια των διαιτητών στα παιχνίδια του προηγούμενου αγωνιστικού Σαββατοκύριακου, «παρατράγουδα» υπήρξαν και σε επίπεδο προπονητών και παραγόντων.

Με την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τέσσερις αγωνιστικές και με χρηματικό πρόστιμο 40 ευρώ έκαστος τιμωρήθηκαν ο τεχνικός της ΑΕ Κω Λεωνίδας Κούτσικας και ο εκπρόσωπος του σωματείου Κώστας Παπαχρόνης, για τη συμπεριφορά τους στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Μαριτσών.

Με την ίδια ποινή τιμώρησε η πειθαρχική και τον εκπρόσωπο της Αναγέννησης Έμπωνα, Κώστα Ανδριγιαννάκη, για τα όσα του χρεώθηκαν στο παιχνίδι με την Ασπίδα Σαλάκου.

«Καμπάνες» σε Άρη-Ατρόμητο
Χρηματικό πρόστιμο ύψους 50 ευρώ καλούνται να καταβάλλουν ο Άρης και ο Ατρόμητος Διμυλιάς, καθώς κατά τη διάρκεια των τελευταίων αγώνων τους με την Κατταβιά και τον Ροδιακό αντίστοιχα, αποβλήθηκαν τρεις ποδοσφαιριστές τους. Η απόφαση στηρίζεται στο άρθρο 16 παρ. 2 του Πειθαρχικού Κώδικα, το οποίο μιλάει για «κακή συμπεριφορά ομάδας».

Χάνει το ντέρμπι ο Κώστας Πάττας
Από την εξέδρα θα παρακολουθήσει το σημερινό ντέρμπι της ομάδας του με τον Απόλλωνα Καλυθιών ο προπονητής του Ηρακλή Μαριτσών, Κώστας Πάττας.

 Ο τεχνικός των «ροπαλοφόρων» είχε αποβληθεί από το παιχνίδι κυπέλλου με την Αδελφοσύνη στις 16 Ιανουαρίου, ο διαιτητής φέρεται να παρέδωσε το Φύλλο Αγώνα αργοπορημένα και να μην πρόλαβε τη συνεδρίαση της Π.Ε. της επομένης, με αποτέλεσμα ο Κώστας Πάττας να χάσει τη δυνατότητα να εκτίσει την ποινή του στο τελευταίο ματς του Ηρακλή με την ΑΕ Κω.