Όλοι θέλουν μια θέση στην αποστολή

Είναι ομολογουμένως σημαντικό γεγονός η συμμετοχή των βετεράνων του ΑΕΡΑ Αφαντου, στο Πανευρωπαϊκό τουρνουά του Οπόρτο, με ομάδες που θεωρούνται μεγαθήρια και σε επίπεδο βετερανισμού.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο Οπόρτο στο διάστημα 23 με 28 Απριλίου. Κι όπως έγινε γνωστό είναι πολλοί οι βετεράνοι που θέλουν να ταξιδέψουν στην άλλη μεγάλη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου, να χαρούν το παιχνίδι και να θυμηθούν ποδοσφαιριστές ινδάλματα εκείνης της εποχής.

Πόρτο Μπενφίκα, Ζιλ Βιθέντε, αλλά και ομάδες βετεράνων από την Ιταλία και την Κροατία, έχουν ήδη δηλώσει πως θα συμμετάσχουν στο εν λόγω τουρνουά. Υπάρχουν ήδη συμμετοχές για το ταξίδι των βετεράνων, που αναμένεται να αυξηθούν τις αμέσως επόμενες μέρες. Η προετοιμασία για ένα τέτοιο σοβαρό γεγονός ξεκίνησε ήδη.

Αποτελεί ίσως για πολλούς, σημαντικό γεγονός στην ποδοσφαιρική αλλά και την αθλητική τους πορεία, έστω και σε επίπεδο βετεράνων. 

Είναι συμμετοχές σε τουρνουά που  προβάλλουν το νησί μας στον έξω κόσμο . Ο ΑΕΡΑ σημειωτέον είναι η μοναδική συμμετοχή ομάδας βετεράνων από την Ελλάδα στο συγκεκριμένο τουρνουά.