Χωρίς καθαρισμό το νηπιαγωγείο Παραδεισίου

Οργισμένοι είναι οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς των παιδιών του Νηπιαγωγείου Παραδείσιου Ρόδου  αφού έχει να εμφανιστεί από της 6 Νοεμβρίου καθαρίστρια στο Νηπιαγωγείο όπως καταγγέλλουν με αποτέλεσμα να φροντίζουν όσο μπορούν οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς για την καθαριότητα και την υγιεινή των παιδιών (όσο μπορούν φυσικά) αφού κανένας από τους αρμοδίους δεν φαίνεται να ενδιαφέρετε για το θέμα αυτό.

Πιο συγκεκριμένα και η διεύθυνση του Νηπιαγωγείου και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων προσπαθούν επανειλημμένα να επικοινωνήσουν με τους αρμόδιους για να βρεθεί κάποια λύση αλλά κανένας δεν δείχνει να ενδιαφέρεται.

Έχουν επικοινωνήσει αρκετές φορές με την  πρωτοβάθμια , με την κοινότητα Παραδεισίου καθώς και με τους υπεύθυνους καθαριότητας της κοινότητας Πεταλουδών αλλά κανένας δεν μπορεί να βρει  λύση στο πρόβλημα και ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλων.

Το θέμα είναι σοβαρό αφορά την υγιεινή των παιδιών μας και πρέπει να βρεθεί άμεσα λυση ας αναλάβουν επιτέλους οι αρμόδιοι τις ευθύνες τους!!!!