Κίνητρο για τον Ιάλυσο να αυξήσει τη διαφορά

Σήμερα το πρωί ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο πρωτοπόρος Ιάλυσος, εν όψει του αυριανού τοπικού ντέρμπι του 6ου Ομίλου στην Γ΄Εθνική, με αντίπαλο τον Διαγόρα στο «Οικονομίδειο».

Η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες της ομάδας, δείχνουν από τώρα πόσο σοβαροί και πειθαρχημένοι είναι και πόσο ρεαλιστικά βλέπουν το αυριανό ντέρμπι.

Μοναδικός στόχος η νίκη και οι τρεις βαθμοί, που θα μεγαλώσουν την διαφορά (εννέα βαθμούς) και θα ελαχιστοποιήσουν τις όποιες ελπίδες του Διαγόρα για την πρώτη θέση.

Για να συμβεί αυτό φυσικά, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από όσους θα βρεθούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κόντρα στον Διαγόρα. Ο Ιάλυσος έχει αποδείξει και στο παρελθόν, πώς όταν είναι αυτός που πρέπει στο χορτάρι, δεν του ξεφεύγει η νίκη. Και στο αυριανό ματς  θέλει να αποδείξει πώς δίκαια κατέχει αυτή την θέση και με αυτή την διαφορά από τους διώκτες του.  

Ο Μισέλ που απουσιάζει ακόμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του εξαιτίας προβλήματος υγείας της μητέρας του και ο Βαγγέλης Ρεκλείτης λόγω τραυματισμού, θα είναι οι δυο απόντες τελικά από το αυριανό παιχνίδι, που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον απ όλο τον φίλαθλο κόσμο του νησιού.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ SCORPIONS
Για το αυριανό παιχνίδι πάντως οι Scorpions εξέδωσαν ανακοίνωση-κάλεσμα,  στην οποία αναφέρουν:

«Ένα όνειρο λίγων τρελών είχε ξεκινήσει περίπου δέκα χρόνια πριν, να δουν την ομάδα του χωριού τους τον Ιάλυσο, ξανά ψηλά εκεί που του αξίζει . Τώρα, ενώ τα χρόνια πέρασαν μετά από πολλές λύπες, αλλά περισσότερες χαρές, ήρθε η στιγμή μας.

Έτσι την Κυριακή στο ιστορικό «Οικονομίδειο» απέναντι στον συντοπίτη Διαγόρα, ήρθε η ώρα το όνειρο των λίγων να γίνει πραγματικότητα όλων. Εμείς στο παιχνίδι της δεκαετίας θα είμαστε εκεί να στηρίξουμε την ομάδα μας, εσύ;»