Προβλήματα άφησε πίσω της η κακοκαιρία στη Ρόδο

Όχι μόνο δέντρα, αλλά και τμήματα δρόμων "τσάκισε" η τελευταία κακοκαιρία, στο πέρασμά της από το νησί της Ρόδου.
Κάτοικοι της περιοχής Αγίας Βαρβάρας, απέστειλαν φωτογραφίες στη ΡΟΔΙΑΚΗ από τις "πληγές"¨που άφησε πίσω της η κακοκαιρία στο νησί μας, επισημαίνοντας ότι η αποκατάσταση των ζημιών θα πρέπει να γίνει άμεσα, έτσι ώστε να μην υπάρξουν χειρότερα προβλήματα.
Στο σημείο του δρόμου που υποχώρησε (στον δρόμο δεξιά αμέσως μετά τα φανάρια του κόμβου προς Κοσκινού επί της Ρόδου - Λίνδου) οι κάτοικοι έσπευσαν να ανοίξουν το δρόμο για να μπορεί να γίνεται η διέλευση των οχημάτων, ενώ ειδοποίησαν αμέσως τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου για να ξεκινήσει άμεσα η αποκατάσταση του προβλήματος.
Τα προβλήματα αυτά βεβαίως δεν ήταν τα μοναδικά. Σε  πολλές περιοχές έχουν δημιουργηθεί αντίστοιχα προβλήματα με δρόμους να έχουν πλημμυρίσει και να έχουν γεμίσει με λάσπες και φερτά υλικά, ενώ σε ολόκληρο σχεδόν το νησί υπήρξαν σπασμένα ή ξεριζωμένα δέντρα.
Οι αρμόδιες αρχές πάντως επισημαίνουν ότι σε τέτοιου είδους καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν κινούνται στους δρόμους και να ενημερώνουν άμεσα τις υπηρεσίες όταν δημιουργούνται τέτοιου είδους προβλήματα.

Φώτο: Κώστας Ρεπάνης/Νίκος Δραγουμάνος