Τα έκανε… μούσκεμα πάλι η βροχή

Ημιτελής έμεινε η 15η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, καθώς για άλλη μια φορά οι ισχυρές βροχοπτώσεις αυτής της περιόδου, δεν επέτρεψαν να διεξαχθούν δύο παιχνίδια, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.

Συγκεκριμένα στα Μαριτσά, Ηρακλής και Απόλλων Κ. έφυγαν άπραγοι, όπως και στ’ Αφάντου ΑΕΡΑ και Κλεάνθης. Αντιθέτως ο αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας ανάμεσα στην πρωτοπόρο Ρόδο και τον Άρη έγινε κανονικά, με τα «ελάφια» να επικρατούν εύκολα με 4-0 και να ξεφεύγουν κι άλλο βαθμολογικά.

Αγώνες επίσης το Σάββατο είχαμε σε Λίνδο και Βάτι, με τις βαθμολογικά ενδιαφερόμενες ομάδες να γνωρίζουν την ήττα. Ο Ορφέας που προσπαθεί να μαζέψει βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία έχασε 1-0 από τον Κλεόβουλο, ενώ και ο Διαγόρας Β. που κάνει την απέλπιδα προσπάθεια για τον ίδιο λόγο, ηττήθηκε με το ίδιο σκορ από τον Ποσειδώνα Καρπάθου.

Στα παιχνίδια της Κυριακής, στην Κω ο Διγενής αν και προηγήθηκε έχασε 3-1 από τον ΔΙ.ΑΣ., ενώ στο Καρακόνερο, Κατταβιά και ΑΕ Κως αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3.

Αναλυτικά η 15η αγωνιστική:
Ρόδος – Άρης                                 4-0
Κλεόβουλος – Ορφέας                  1-0
Διαγόρας Β. – Ποσειδών Καπρ.     0-1
ΔΙ.ΑΣ. – Διγενής                              3-1
Κατταβιά – ΑΕ Κως                         3-3
ΑΕΡΑ – Κλεάνθης               (Αναβλήθηκε)
Ηρακλής Μ. – Απόλλων Κ. (Αναβλήθηκε)

Επόμενη αγωνιστική (16η)
Άρης – Κλεάνθης
Ορφέας – ΑΕΡΑ
ΑΕ Κως – Ρόδος
Διγενής – Κλεόβουλος
Απόλλων Κ. – Κατταβιά
Ηρακλής Μ. – Διαγόρας Β.
Ποσειδών Καρπ. – ΔΙ.ΑΣ.  (Αύριο 15.15 στα Πηγάδια)