Διατήρησε το «μαξιλαράκι» ασφαλείας ο Ιάλυσος

Η 16η αγωνιστική βρίσκει και πάλι τον Ιάλυσο  στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας έξι βαθμούς πίσω τον Διαγόρα και προβάλλοντας πλέον μετά το ντέρμπι κορυφής, σαν το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο.

Οι «ερυθροκίτρινοι» ιδιαίτερα στο β΄ ημίχρονο, έχασαν ευκαιρίες για να πάρουν και τη νίκη ακόμα, αλλά τελικά τους «βόλεψε» και αυτό το αποτέλεσμα.

Το ευχάριστο είναι πως όλα κύλησαν ομαλά σε ένα μεγάλο ντέρμπι κι αυτό ανάγκασε τη διοίκηση της ομάδας, να ευχαριστήσει τον κόσμο της που δημιούργησε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα και τους οπαδούς που κινήθηκαν σε καθαρά αθλητικά πλαίσια.

Η ανακοίνωση του Ιάλυσου αναφέρει τα εξής:
«Ο πρόεδρος κ.Χατζηνικήτας και η διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ, ευχαριστούν θερμά τον φίλαθλο κόσμο του νησιού, που για άλλη μια φορά στήριξε την ομάδα μας με την παρουσία του στο Οικονομίδειο. Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στους Scorpions, που με την υποδειγματική παρουσία τους στις εξέδρες του Οικονομιδείου βοήθησαν την ομάδα μας στο μέγιστο βαθμό.

Ελπίζουμε από εδώ και στο εξής, η μαζική προσέλευση σας να συνεχιστεί για τους υπόλοιπους 5 εντός έδρας αγώνες, ώστε στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε το μεγάλο μας στόχο».

Ευχαριστίες στην Αστυνομία
Ωστόσο η Διοίκηση της ομάδας του Ιάλυσου, θέλησε χθες να ευχαριστήσει και την Αστυνομία, που στάθηκε για μια ακόμα φορά στο ύψος των περιστάσεων, τηρώντας κατά γράμμα  τα μέτρα τάξης που αποφασίστηκαν. Η ανακοίνωση του Ιάλυσου αναφέρει:

«Ο πρόεδρος κ.Χατζηνικήτας και η διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους προς την 'Α Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου και τον Διευθυντή της κ. Καληωράκη, τον Διοικητή του Αστυνομικού τμήματος Ιαλυσού και επικεφαλής αγώνα κ. Καλαμάτα, τον Διοικητή της Τροχαίας κ. Στέργου και όλους τους αστυνομικούς για τα άριστα μέτρα ασφαλείας και την ομαλή διεξαγωγή του χθεσινού αγώνα».

Διαφωνιά Αμπελά ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΑΜΠΕΛΑ
Στη συνέντευξη τύπου των δυο προπονητών, δεν προσήλθε τελικά ο Σάκης Παπαβασιλείου γιατί όπως τονίσθηκε, είχε προσβληθεί από μια ίωση που τον ταλαιπωρεί μέρες. Στην αίθουσα του «Οικονομίδειου» βρέθηκε ο Αγαπητός Αμπελάς, ο οποίος διαφώνησε με τα λεγόμενα του Πέτρου Ρουτζιέρη, λέγοντας μεταξύ άλλων, πως ο Ιάλυσος ήταν τελικά καλύτερος από τον Διαγόρα και πώς η ομάδα του είχε τις ευκαιρίες για να «τελειώσει» το ματς.

*Η προετοιμασία πάντως για την 17η αγωνιστική και το ματς με τη Νίκη Τραγανού, ξεκίνησε χθες με τον Ιάλυσο να προπονείται σε δυο γκρουπ στο Ενωσιακό γήπεδο. Εκείνοι που δεν έπαιξαν κατά του Διαγόρα, ακολούθησαν κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ενώ εκείνοι που αγωνίσθηκαν έτρεξαν πιο χαλαρά.