Νεάνιδες: Και τώρα περιμένουν αντίπαλο

Υπόθεση τελικής κατάταξης αποτελούσε το παιχνίδι νεανίδων ανάμεσα στον Ιάλυσο και τον Κολοσσό καθώς αμφότερες οι ομάδες είχαν εξασφαλισμένη τη συμμετοχή τους στο φάιναλ φορ.

Ο Ιάλυσος επικράτησε 44-42 αλλά έχασε την πρώτη θέση αφού είχε χάσει στο Βενετόκλειο με τρεις πόντους. Ο Κολοσσός έχανε με μεγαλύτερη διαφορά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά κατάφερε στο τέλος να μειώσει και να κρατήσει το πλεονέκτημα του +3 από το πρώτο ματς.

Επί της ουσίας, το αποτέλεσμα αυτό καθορίζει τα ζευγάρια των ημιτελικών του F4 καθώς στον Όμιλο Νήσων η κατάταξη φαίνεται να είναι πιο ξεκάθαρη, με την ΕΑΚΑ να έχει σαφές προβάδισμα για την πρώτη θέση χάρη στο +12 με το οποίο κέρδισε τον Ιπποκράτη μέσα στην Κω.

Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στους ημιτελικούς θα δούμε τα ζευγάρια του περσινού μεγάλου τελικού (ΕΑΚΑ – Ιάλυσος) αλλά και του μικρού (Κολοσσός – Ιπποκράτης).

Δεκάλεπτα: 15-14, 28-22(ημιχρ.), 39-33, 44-42

Διαιτητές: Νικηφορίδης, Βράκα

Ιάλυσος (Μαρκάκης): Χούλη 11(1), Ντογκούς, Πετσοπούλου 6, Χατζηδαβιτίδη 14, Αμπαζάι 9, Σταυράκη, Βελή 4.

Κολοσσός (Γρεμμενάς): Σουλούνια 4, Ντίντα 2, Σκιαδά, Πέρου 5(1), Ρούσου 3, Διακομανώλη, Αμπελά, Παπαθανασίου 4, Χατζηδάκη 10, Παπαδοπούλου 14.

Να υπενθυμίσουμε ότι το φάιναλ φορ είναι προγραμματισμένο στις 15-18 Μαρτίου ενώ η προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος (Γ’ Όμιλος) θα διεξαχθεί στις 20-24 Απριλίου στην Αθήνα.