Με επιτυχία η εκδήλωση των δύο Ομοσπονδιών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η από κοινού εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου και της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Παροικιακών Συλλόγων Ρόδου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Θεοφιλέστατος Κύριος Κύριλλος, ο πάτερ Νεκτάριος  Πόκκιας,  ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος  Χατζημάρκος, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Ζαννετίδης και κ. Κόκκινος, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Διακογεωργίου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Πάλλας, κ. Διακοσταματίου, κα Χατζηλαζάρου και κα. Ζωάννου. Επίσης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Γλυνός, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Καμπουράκης, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Καρίκης, οι υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ κα Φτακλάκη, κ. Καλοπήτας και κ. Μπακρισιώρης. Επιπρόσθετα, οι υποψήφιοι βουλευτές με τη Νέα Δημοκρατία κα Ιατρίδη και κ. Δράκος, ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Παππάς, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Μπαριανάκης και κ. Ανανίας,  ο πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Ρόδου κ. Φιλήμονας Νικολάου καθώς επίσης και αρκετοί υποψήφιοι στον πρώτο και δεύτερο βαθμό.

Στο καλωσόρισμα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και ειδικά τον Περιφερειάρχη, τον Δήμαρχο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο και τον πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Ρ για την έμπρακτη στήριξή τους στην Ομοσπονδία και τις πρόσφατες αποφάσεις για τη διαδικασία εγκρίσεως των αιτημάτων των μελών της Ομοσπονδίας, αποφάσεις που δυναμώνουν και εδραιώνουν τον ρόλο της Ομοσπονδίας. Το ίδιο έπραξε και ο πρόεδρος των Δωδεκανησιακών Παροικιακών Συλλόγων Ρόδου κ. Νίκος Κωνσταντινίδης, ο οποίος τόνισε τη σημασία της ένωσης των δύο Ομοσπονδιών για την προώθηση και διάδοση της παράδοσης του τόπου μας.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Χατζηδιάκος, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Διακογεωργίου ενώ λόγω της δικαιολογημένης απουσίας τους, ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.ΑΡ κ. Κυριαζής και ο βουλευτής κ. Γάκης έστειλαν επιστολή.

Όλοι επισήμαναν τη σημαντική λειτουργία που επιτελούν οι δύο Ομοσπονδίες για τον πολιτισμό και τη διάδοση της παράδοσης τόσο στο νησί της Ρόδου όσο και στα Δωδεκάνησα. Δεσμεύτηκαν ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί  και το επόμενο διάστημα και θα είναι αρωγοί στην προσπάθεια των Ομοσπονδιών για να επιτευχθεί ο δύσκολος ρόλος που έχουν αναλάβει,  αναγνωρίζοντας ότι ήταν όραμα όλων η δημιουργία της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των δύο Ομοσπονδιών ευχαριστούν θερμά τους μουσικούς που αφιλοκερδώς διασκέδασαν τους καλεσμένους και τους χορηγούς των δώρων για τη λαχειοφόρο αγορά.