Απονεμήθηκαν βραβεία από τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου

Σε εορταστική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου PLAZA, παρουσία  πολλών επισήμων και εκατοντάδων ιατρών της πόλης μας. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος, ο αντιπρόεδρος της Βουλής βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Δημήτριος Κρεμαστινός, ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. κ. Μάνος Κόνσολας, ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Ν. Αιγαίου κ. Θωμάς Σωτρίλλης, ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος,  ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ευάγγελος Μανδρακός, ο στρατηγός της 95 ΑΔΤΕ κ. Γρηγόριος Ρουμάνης, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κ. Αντώνιος Γιαννικουρής, ο Γενικός Γραμματέας  του Οδοντιατρικού Συλλόγου Δωδεκανήσου κ. Παναγιώτης  Νικολής, ο εκπρόσωπος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου κ. Κωνσταντίνος Γλεντής, εκπρόσωποι συλλόγων ασθενών και αντιδήμαρχοι της πόλεως Ρόδου και οι πρώην βουλευτές κα Μίκα Ιατρίδη και κ. Βασίλειος Υψηλάντης. 

Ο  πρόεδρος κ. Ηλίας Τσέρκης και τα μέλη του ΔΣ του Ι.Σ.Ρ., διαβεβαίωσαν ότι, η νέα διοίκηση του Συλλόγου καταβάλλει καθημερινά κάθε δυνατή προσπάθεια για την κατοχύρωση της ιατρικής αξιοπρέπειας και τη διασφάλιση της άρτιας παροχής υπηρεσιών υγείας σε όλους τους πολίτες.

Στη φετινή εκδήλωση βραβεύτηκαν τα παιδιά των γιατρών που εισήχθησαν σε ανώτατες και ανώτερες πανεπιστημιακές σχολές, τιμώντας τόσο τους ίδιους για την προσπάθεια που κατέβαλαν όσο και τους γονείς τους, που συνέβαλαν στο αποτέλεσμα αυτό. 

Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν τα παιδιά των γιατρών:
•  Σωτήρης Σοκορέλος, υιός του κ. Μιχαήλ Σοκορέλου, Ορθοπεδικού - Διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής του Γ.Ν.Ρ., που εισήχθη πρώτος (1ος) Πανελλαδικά στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. 
• Μαρία Κωνστάντουρα του Εμμανουήλ, κόρη της κας Κλεοπάτρας Τσούλλου, παιδιάτρου, που εισήχθη  στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης 
• Ιωάννης Καραβόλιας υιός του κ. Γεώργιου Καραβόλια, Χειρουργού και της Ελένης Ευμοιρίδου, Μαιευτήρα-Γυναικολόγου, που εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
• Γρηγοριάδη Ιωάννα, κόρη του κ. Εμμανουήλ Γρηγοριάδη, χειρουργού, που εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
• Άννα Μαντά, κόρη του κ. Χρήστου Μαντά, Γενικού Ιατρού και Αντιπροέδρου Α’ του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, που εισήχθη στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
• Ιωάννης Διακολιός, υιός του κ. Κωνσταντίνου Διακολιού, παιδιάτρου, που εισήχθη στο Τμήμα Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Καρδίτσα).
• Βασίλειος Κιούσης, υιός του κ. Μιλτιάδη Κιούση, Μικροβιολόγου - Βιοπαθολόγου, που εισήχθη στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Ελλάδας.
• Φώτης Αναστασιάδης του Ευθυμίου, υιός της κας Μαριέττας Χριστοφοράκη, ενδοκρινολόγου, που εισήχθη στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης.
• Γεώργιος Κλαδογένης, υιός του κ. Αντώνιου Κλαδογένη, πνευμονολόγου-φυματιολόγου και της κας Ελευθερίας Θεμελή, Μικροβιολόγου-Βιοπαθολόγου, που εισήχθη στο  Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Πολυτεχνείο Βόλου).
• Δημήτριος Καμπέρης του Στ., υιός της Αικατερίνης Βολονάκη, Παθολόγου, που εισήχθη στο Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
• Διογένης Σπανού, υιός του Εμμανουήλ Σπανού, Αιματολόγου, που εισήχθη στο  Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών  του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Εμμανουέλλα-Τσαμπίκα Μπακαρή, κόρη του Θεοδόσιου Μπακαρή, Παθολόγου,  που εισήχθη στο Τμήμα Νοσηλευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας & Πρόνοιας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.