Το Cambridge Assessment English αναγνωρίζει το έργο των Κέντρων Προετοιμασίας στη Ρόδο

Το Cambridge Assessment English θα ήθελε να ευχαριστήσει τα Kέντρα Προετοιμασίας (Κέντρα Ξένων Γλωσσών και Ιδιωτικά Σχολεία) στα οποία πραγματοποιείται προετοιμασία για τα Cambridge English Qualifications (Young Learners, Key, Preliminary, First, Advanced, Proficiency). 

Με πρωτοβουλία του Cambridge Assessment English, δημιουργήθηκε ειδική σήμανση για όλα τα κέντρα προετοιμασίας στην Ελλάδα, με σκοπό την προβολή των Cambridge English Qualifications,  που είναι συνυφασμένα με τη διεθνή αναγνώριση και την αριστεία στην εκπαίδευση. 

Συγκεκριμένα, για τα Ιδιωτικά Σχολεία το Cambridge Assessment English έφτιαξε ειδική πλακέτα με τη σήμανση. Στη Ρόδο, τα Ιδιωτικά Σχολεία είναι τα «Εκπαιδευτήρια Ροδίων Παιδεία» και το «Κολλέγιο Ρόδου».


Εκπρόσωπος του εξεταστικού φορέα παρευερέθηκε σε εκδήλωση των  «Εκπαιδευτηρίων Ροδίων Παιδεία», που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και θα παρευρεθεί σε αντίστοιχη εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί από το «Κολλέγιο Ρόδου» εντός του Μαρτίου.  

Το Cambridge Assessment English θα ήθελε να ευχαριστήσει τόσο τα κέντρα προετοιμασίας (Κέντρα Ξένων Γλωσσών και Ιδιωτικά Σχολεία) καθώς και τα Εξεταστικά Κέντρα, για τη συνεχή στήριξη στις εξετάσεις και το εξαιρετικό έργο εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας των μαθητών τους. 

Τα Cambridge English Qualifications αναγνωρίζονται  από περισσότερους από  20.000 οργανισμούς σε όλο τον κόσμο,  ενώ υπάρχουν πάνω από 50.000 Κέντρα Προετοιμασίας σε 130 χώρες.