Ο Αθηναίος Στάμος στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου

Ανακοινώθηκαν χθες από την ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες της 17ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας. Όπως χαρακτηριστικά ανακοίνωσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ: 

-Τον αγώνα του Διαγόρα με τον συνώνυμο του των Βραχνέϊκων στο Δημ. Στάδιο την Κυριακή στις 14.15 θα διευθύνει ο Βασίλης Στάμος  από τον Σύνδεσμο της Αθήνας, με βοηθούς τους Αλέξανδρο Ισσα (Αθήνας), και Μάριο Ναζιρόπουλο (Έβρου)

-Το παιχνίδι της Νίκης Τραγανού με τον Ιάλυσο, που θα ξεκινήσει στις 13.00 θα διευθύνουν οι Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας), Δημήτρης Βεργέτης (Αρκαδίας) και Μιχαήλ Αδριανός  (Αχαϊας). 

-Στην Κρεμαστή το ματς του Φοίβου με τον Παλληνιακό που θα ξεκινήσει κι αυτό νωρίτερα (14.00), θα διαιτητεύσουν οι Χρήστος Κακουλίδης (Θράκης), Αλέξιος Χιόνης (Αθήνας), Κωσταντίνος Οντός (Αθήνας). 

-Από την πλευρά των Ροδίων διαιτητών τώρα, ο Τάσος Γιαννουκάς έχοντας πρώτο βοηθό τον επίσης Δωδεκανήσιο Μανώλη Κόττορο  και δεύτερο βοηθό τον Αθηναίο Χρήστο Μητροφάνη, θα διαιτητεύσει τον αγώνα ΑΟ Υπάτου-ΑΟ Κατοσταρίου για τον 8ο  Όμιλο.