ΑΕΡΑ: Πήρε Στελλά, έδωσε Μασάδο

Έναν ακόμα ποδοσφαιριστή απέκτησε χθες ο ΑΕΡΑ, στην προσπάθεια του να ενισχύσει το ρόστερ του και να είναι πολύ δυνατός, στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας.

Όπως έχει ήδη προαναγγελθεί,  οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον 25χρονο Μιχάλη Στελλά, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Φοίβο. Ο ποδοσφαιριστής πέρασε από τον ΑΕΡΑ μετά την Δόξα Ψίνθου και ουσιαστικά επέστρεψε στην ομάδα των Αφάντου. 

Η ανακοίνωση του ΑΕΡΑ για την απόκτηση του, αναφέρει:
«Το ΔΣ του ΑΕΡΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει την επιστροφή στην ομάδα του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Στελλά, έπειτα από έξι μήνες. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».

Εξάλλου χθες το βράδυ, πληροφορίες ανέφεραν πώς ο ΑΕΡΑ ενδέχεται να κάνει και την μεταγραφή της τελευταίας στιγμής, αποκτώντας ποδοσφαιριστή από τον Αθηναϊκό ποδοσφαιρικό χώρο. Οι δυο πλευρές βρισκόντουσαν χθες σε συζητήσεις και δεν αποκλείεται για το θέμα αυτό να υπάρξουν εντός της ημέρας εξελίξεις.

Δανεικός στη Μαλώνα ο Μασάδο
Ασφαλώς είναι μια μετακίνηση που προκαλεί έκπληξη, αλλά συνέβη χθες βράδυ και ανακοινώθηκε από τον ΑΕΡΑ. Πρόκειται για τον δανεισμό του Μασάδο από τον ΑΕΡΑ στον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας και για τον οποίο η ανακοίνωση του ΑΕΡΑ αναφέρει: 

«Το Δ.Σ. του Α.Ε.Ρ.Α. ανακοινώνει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή Βάντερ Μασάδο στον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας για έξι μήνες». 

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους συνεργάσθηκαν μαζί του στο διάστημα παραμονής του στον ΑΕΡΑ με την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή: 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την ομάδα του Α.Ε.Ρ.Α. για την μέχρι τώρα συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ τον πρόεδρο κύριο Χριστοφή για τη συγκατάθεσή του στη μεταγραφή μου, τους αντιπροέδρους κ. Κασιώτη και Νικολή και ειδικότερα τον βοηθό προπονητή Γιώργο Κοιλιά, ο οποίος κάνει τα πάντα για αυτή την ομάδα δίνοντας και τη ψυχή του.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι από το σύλλογο αποχωρώ μόνο για έξι μήνες χωρίς κανένα απολύτως παράπονο από κανέναν. Ευχαριστώ τους φιλάθλους του Α.Ε.Ρ.Α. για την αγάπη και τη συμπαράστασή τους και τους υπόσχομαι ότι το καλοκαίρι θα επιστρέψω στην ομάδα, για να την οδηγήσουμε επιτέλους εκεί που της αξίζει. Vamos AERA!».