Προφυλακίστηκε ο 25χρονος για τις κλοπές στη Ρόδο

Τρίτη και … φαρμακερή αποδείχθηκε η τελευταία σύλληψη για τον 25χρονο που κατηγορείται για κλοπές σε καταστήματα της πόλης της Ρόδου, καθώς χθες μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Ρόδου, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε το δρόμο για τις φυλακές!

Όπως είναι γνωστό, ο 25χρονος τον τελευταίο μήνα συνελήφθη συνολικά τρεις φορές (ανά δεκαήμερο) για υποθέσεις κλοπών σε επιχειρήσεις της πόλης μας.

Για την πρώτη σχηματίστηκε δικογραφία καθώς είχαν παρέλθει τα όρια του αυτοφώρου, για τη δεύτερη υπόθεση ασκήθηκε σε βάρος του δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και αφού απολογήθηκε αφέθηκε ελεύθερος με όρους, ενώ για την τελευταία, πήρε το δρόμο για τις φυλακές!

Σύμφωνα  με όσα έχουν γίνει γνωστά, για την υπόθεση για την οποία προφυλακίστηκε ο 25χρονος κατηγορείται ότι στις 26 και 27 Ιανουαρίου (δηλαδή δύο ημέρες πριν τη σύλληψή του), παραβίασε συνολικά πέντε καταστήματα εμπορικά και σίτισης στην πόλη της Ρόδου.

Στα τρία από αυτά ο δράστης δεν αφαίρεσε κάτι, αλλά από ένα τουριστικό κατάστημα και ένα εστιατόριο στην Παλιά Πόλη αφαίρεσε το συνολικό ποσό 110 ευρώ.