Έρχεται το 20ό Καρναβάλι Σορωνής

Έρχεται το 20ό Καρναβάλι Σορωνής

Έρχεται το 20ό Καρναβάλι Σορωνής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 576 ΦΟΡΕΣ

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου "Το Αμπερνάλλι" με μεγάλη χαρά διοργανώνει φέτος το 20ό Καρναβάλι Σορωνής, στις 10 Μαρτίου 2019, στον κεντρικό δρόμο της Σορωνής, στοχεύοντας να γεμίσει και πάλι τους δρόμους του χωριού με κόσμο, κέφι, χορό μουσική και ζωντάνια, διασκεδάζοντας όπως κάθε χρόνο αλλά και ακόμα περισσότερο.

Γιατί φέτος μιλάμε για το 20ό Καρναβάλι. Το επετειακό! Μια τεράστια επιτυχία του συλλόγου να διοργανώνει 20 χρόνια τώρα το καρναβάλι και μάλιστα να γίνεται κάθε χρόνο καλύτερο.

Ο σύλλογος διοργάνωσε στη στέγη του την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ. την καθιερωμένη πρώτη συνάντηση-συζήτηση για το καρναβάλι και καλεί όλους όσους επιθυμούν να παρευρεθούν, ώστε να ενημερωθούν αλλά και να δώσουν νέες ιδέες και προτάσεις.

Οι εργασίες κατασκευών από τον σύλλογο αλλά και από πολλές ομάδες του χωριού έχουν ήδη ξεκινήσει, ετοιμάζοντας και πάλι φαντασμαγορικά άρματα και πεζοπόρα τμήματα.

Το πρόγραμμα του 20ού Καρναβαλιού Σορωνής θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαρτίου και θα κορυφωθεί με την καρναβαλική παρέλαση την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 14:30 στον κεντρικό δρόμο της Σορωνής αλλά και με το μεγάλο πάρτι που ετοιμάζεται για τη συνέχεια.

"Το Αμπερνάλλι" καλεί και προκαλεί μικρούς και μεγάλους να ανασκουμπωθούν, να ετοιμάσουν τις ομάδες τους, τα άρματά τους και τις στολές τους και να δηλώσουν συμμετοχή στους υπευθύνους, στα τηλ. 6944291881 και 6974931101.

Το 20ό Καρναβάλι Σορωνής έρχεται κι όλοι θα είμαστε εκεί!!

Σταθεροί υποστηρικτές και συνδιοργανωτές, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο ΔΟΠΑΡ, η Δημοτική Ενότητα Καμείρου και η Δημοτική Κοινότητα Σορωνής που συμβάλλουν σημαντικά ώστε να αντεπεξέλθει ο σύλλογος στις υποχρεώσεις της διοργάνωσης.

Περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες: ampernalli.gr,facebook.com/ampernalli, Instagram/ampernalli και στο email: ampernalli@gmail.com.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!