Οινικές Τρίτες στο 10.GR

Βραδιά οινοποιίας διοργανώνει κάθε Τρίτη το αγαπημένο wine bar της Παλιάς Πόλης, 10.gr.

Το άρτι αφιχθέν all day wine bar που βρίσκεται στην οδό Αγισάνδρου και έχει ήδη αποκτήσει σταθερούς θαμώνες, πρόκειται κάθε Τρίτη έως και τις αρχές Απριλίου, να παρουσιάζει οινοποιεία με τόπο παραγωγής τα νησιά του Αιγαίου, τους ανθρώπους και τις ιστορίες που υπάρχουν πίσω από κάθε ετικέτα.

Ήδη η περασμένη Τρίτη, η πρώτη επίσημη βραδιά οινοποιίας προσέλκυσε πλήθος συμπολιτών μας, που θέλησαν να γευθούν το κρασί του οινοποιείου Αλεξανδρή της Ρόδου. Οι επόμενες Τρίτες περιλαμβάνουν στο πρόγραμμά τους οινοποιεία απο Ρόδο, Κω, Πάτμο, Σαντορίνη, Μυτιλήνη αλλά και Ηράκλειο Κρήτης, δίνοντας σε όλους εμάς τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε πολλές ξεχωριστές ποικιλίες κρασιών του Αιγαίου.

Μάλιστα, στη διάρκεια του event θα βρίσκεται στον χώρο του 10.GR ο οινοποιός ή οινολόγος του οινοποιείου προκειμένου να παρουσιάσει τα κρασιά του. Η εβδομάδα από Τρίτη έως και την επόμενη Τρίτη θα είναι αφιερωμένη στο συγκεκριμένο, τιμώμενο οινοποιείο και κατά τη διάρκειά της, τα κρασιά του εκάστοτε οινοποιείου θα σερβίρονται και σε μερίδα ποτήρι.

 

Το πρόγραμμα παρουσιάσεων

05 Φεβρουαρίου: Οινοποιητική Λειψών (Λειψοί)

12 Φεβρουαρίου: Οινοποιείο Πιπέρη (Ρόδος)

19 Φεβρουαρίου: Οινοποιείο Κουνάκη (Ρόδος)

26 Φεβρουαρίου: Κτήμα Πάτοινος (Πάτμος)

5 Μαρτίου: Οινοποιείο Τραιανταφυλλοπούλου (Κως)

12 Μαρτίου: Cair (Ρόδος)

19 Μαρτίου: Vassaltis Winery (Σαντορίνη)

26 Μαρτίου: Οινοποιείο Μεθυμναίος (Μυτιλίνη)

2 Απριλίου: Οινοποιείο Δουλουφάκης (Ηράκλειο Κρήτης)

 

10GR

Πολυδώρου 16 & Αγισάνδρου 9

Παλιά Πόλη

τηλ 2241020910

f: 10GR Hotel & Wine Bar