Όλοι παρόντες στην πίτα του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης

Το αδιαχώρητο επικράτησε  στις εγκαταστάσεις του ΡΟΑ στο Καρακόνερο την προηγούμενη Κυριακή (27/1) καθώς γονείς, αθλητές, ενήλικα μέλη αλλά και φίλοι του ομίλου τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση για την κοπή της πίτας του ιστορικού συλλόγου.

 Τιμήθηκαν οι Ιατροί Πιστόλας Θέμος και  Έλλη Ζήση για τις προσφερόμενες ιατρικές τους υπηρεσίες στον όμιλο κατά τη διάρκεια των παγκόσμιων τουρνουά το 2018 και ακολούθησαν οι Διάκουλας Κώστας (τοπογράφος) και Ρεΐσης Ηλίας (πολιτικός μηχανικός) για τις εξαίρετες υπηρεσίες τους που οδηγούν σε γενική τακτοποίηση των εγκαταστάσεων.

 

Αμέσως μετά ακολούθησε η βράβευση των αθλητών του νησιού που διέπρεψαν και συγκέντρωσαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία στη γενική ετήσια κατάταξη.

Οι παριστάμενοι τοπικοί άρχοντες αφού εξήραν την παραγωγικότητα του ιστορικού σωματείου τίμησαν τους μικρούς και μεγάλους αθλητές του.
Ο δήμαρχος Ροδίων Φώτης Χατζηδιάκος εξήρε την προσφορά των μηχανικών, ανανέωσε την εμπιστοσύνη του στο ΔΣ του ομίλου και επιβεβαίωσε πως θα συνεργαστεί με τον επίσης παρόντα εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο σε θέματα αθλητισμού, Νίκο Νικολή προκειμένου να επισκευαστούν τα γήπεδα στην ιστορική έδρα του ομίλου στο “ Έλλη” και τη δημιουργία ενός ακόμα χωμάτινου γηπέδου στο Καρακόνερο που θα βοηθείσει την αναβάθμιση του ήδη δύο φορές αναβαθμισμένου παγκόσμιου τουρνουά Βετεράνων.

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ, Αντώνης Γιανικουρής ως πρόεδρος και των ΑΧΕΠΑ, ανακοίνωσε τη συνδιοργάνωση με τον Ροδιακό του “AHEPA TENNIS CUP” με συμμετοχή ομογενών από όλο τον κόσμο που θα διαμείνουν στο νησί, θα διδαχθούν την ελληνική γλώσσα και ιστορία, ενώ μέσω του τουρνουά θα αποκτήσουν τις σχέσεις με τα υπόλοιπα παιδιά και τους δεσμούς που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει. Από την τελετή δεν έλειψαν ούτε οι διατελέσαντες πρόεδροι του ΡΟΑ, Γιώρτσος Δημήτρης, Κατοίκας Δημήτρης και Σπανακάρας Μαυρουδής καθώς το 2019 αποτελεί χρονιά ορόσημο, αφού ο σύλλογος συμπληρώνει 70 χρόνια συνεχούς προσφοράς στον ροδιακό αθλητισμό.

Από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Νίκος Νικολής ανακοίνωσε τη στήριξη της περιφέρειας για 3η συνεχόμενη χρονιά και στα τρία παγκόσμια τουρνουά που ανατίθεται στον ΡΟΑ, καθώς και τη δέσμευσή του πως θα συνεργαστεί με τον δήμο προκειμένου να πραγματοποιηθεί το έργο των τριών γηπέδων που η περιφέρεια ενέταξε ήδη στον προϋπολογισμό του 2019.

Στο τέλος της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το νέο λογότυπο του ομίλου καθώς ανανεώνεται και σηματοδοτεί τον ΡΟΑ της 8ης δεκαετίας. Σημαντικές δηλώσεις έκαναν ακόμα οι Τσοπανάκης Δημήτρης, Στυλιανού, Καρατζιάς Δημήτρης, Κουνάκης Παναγιώτης, Γλυνός Μανώλης, Ατσίδη Ελπίδα, Μαρίζα Χατζηλαζάρου, Παππάς Γιάννης, Υψηλάντης Βασίλης, Ιατρίδη Μίκα, ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου κ. Περίδης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, εκπρόσωπος του λιμενικού σώματος, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ρόδου, Μίλτος Παγκάς και ο υπεύθυνος για τα island games Τάκης Μιχαηλίδης.