Παρουσία επισήμων η πίτα των προπονητών ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου

Παρουσία του ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Θοδωρή Ζαγοράκη, αλλά και των Παναγιώτη Διακοφώτη, ΝίκουΧρυσανθή και Χρυσόστομου Ψέλλα έγινε την περασμένη Δευτέρα η κοπή της πίτας του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου στο Daily Café.

Για τον λόγο αυτό η διοίκηση του συνδέσμου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η Ε.Ε. του συνδέσμου μας επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες της, στα μέλη μας που παρευρέθηκαν στην κοπή της πίτας μας.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Παναγιώτη Διακοφώτη, τον ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Θοδωρή Ζαγοράκη, τον πρόεδρο του συνδέσμου διαιτητών Δωδεκανήσου Νίκο Χρυσανθή και τον πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ Χρυσόστομο Ψέλλα, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Επίσης ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις που με τα δώρα τους συνέβαλαν στην εκδήλωσή μας και είναι οι παρακάτω:

Βεργωτής Μιχάλης (ρολόι-κόσμημα-δώρο), Τύρελης Γιώργος (μπουτίκ Vero), Χατζησταμάτης Γιάννης (αθλητικά είδη), Παπασταμάτης Κλεάνθης (Palais de sports), Γιαννουκάς Τάσος (επισκευές κινητών-υπολογιστών-τάμπλετ), Σαρικάς Γιώργος (λιπαντικά shell-motul-aral-silkolene), Διακοφώτης Παναγιώτης (Vodafone).

Ακόμη ευχαριστούμε τη διεύθυνση του Daily Café για την άψογη εξυπηρέτηση και τα υπέροχα εδέσματα που ετοίμασε για την εκδήλωσή μας».