Η πίτα των διευθυντών ξενοδοχείων της Ρόδου

Μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου,  σε συνδυασμό με χοροεσπερίδα για φιλανθρωπικό σκοπό στην αίθουσα  Arion Palace στις 25 Ιανουαρίου.

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολύμπου κ. Κύριλλος, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου  κ. Χατζημάρκος, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος,  ο Χωρικός αντιπεριφερειάρχης κ. Κόκκινος,  η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Μαριέτα Παπαβασιλείου, η αντιδήμαρχος Πρόνοιας κ. Άννα Ζωάννου, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Μαρίζα Χατζηλαζάρου,  ο πρόεδρος την Ένωσης Τουριστικών Γραφείων κ. Κατσίβας καθώς και οι υποψήφιου βουλευτές του ΚΙΝΑΛ κ. Λίτσα Φτακλάκη και κ. Σαράντος Μπακρυσιώρης.

Εκπρόσωποι φορέων και αρχών, πολλοί ξενοδόχοι, τουριστικοί πράκτορες, διευθυντές ξενοδοχείων, στελέχη, συνεργάτες και φίλοι των διευθυντών ξενοδοχείων Ροδου, στήριξαν την εκδήλωση.

Μετά την κοπή της πίτας και τις σύντομες ευχές των καλεσμένων, ακολούθησε  γλέντι με απεριτίφ από την Cair, πλούσιο δείπνο με κρασιά προσφορά της Εmery με πολύ κέφι που κράτησε μέχρι τις πρώτες  πρωινές ώρες.

Την εκδήλωση κάλυψε μουσικά ο Ανδρέας Στεφάνου με την ορχήστρα του.

Οι 12 νικητές των φλουριών, κέρδισαν  1 ηλεκτρική συσκευή από την εταιρεία Κωτσόβολος, δωροεπιταγές  των 50 €, ευγενική προσφορά των καταστημάτων "ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ" και δωροεπιταγές των 50 ευρώ από το Εστιατόριο “Πήγασος” στην Ιαλυσό.

Ο σκοπός της χοροεσπερίδας ήταν φιλανθρωπικός για την ενίσχυση των δομών  Πρόνοιας του νησιού μας, γι’ αυτο, ο Σύλλογος Διευθυντών  Ξενοδοχείων Ρόδου, ευχαριστεί ολόψυχα όλους τους συμμετέχοντες, όσους  ενίσχυσαν τον σύλλογο καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης!

ΧΟΡΗΓΟΙ: ΕΜΕΡΥ, HEDERA, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ, ΚΑΙΡ,  Εστιατόριο Πήγασος, KozasFoods  και Κωτσόβολος.
 Με τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα αγοραστούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα διατεθούν στις δομές πρόνοιας του νησιού μας.