Από το γήπεδο στο… γλέντι ο Ηρακλής Μαριτσών

Ημέρα με αγωνιστική δραστηριότητα, αλλά και κοινωνικό περιεχόμενο για τον Ηρακλή Μαριτσών η σημερινή.

Για την  16η  αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, οι «πράσινοι» του Κώστα Πάττα, θα υποδεχτούν στο γήπεδο τους την ομάδα του Διαγόρα Βατίου, έχοντας στόχο τη νίκη, προκειμένου να κρατηθούν ψηλά βαθμολογικά, αλλά και να δημιουργήσουν το ανάλογο κλίμα στη γιορτή που θα ακολουθήσει.

Βέβαια οι δυσκολίες θα υπάρξουν, μιας και ο Διαγόρας Βατίου εξακολουθεί να διεκδικεί μια θέση στον… ήλιο της Α' Κατηγορίας, αλλά είναι τέτοια η διαφορά δυναμικότητας, που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, αν και στο ποδόσφαιρο χρειάζεται πάντα η ανάλογη προσοχή.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 15.00 κι αμέσως μετά ο Ηρακλής σύσσωμος θα βρεθεί με τους φίλους του  στις 19.00.

Η Διοίκηση του συλλόγου των Μαριτσών, θα κόψει την πίττα της στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Μαριτσών  «Ο Κερωνιάτης».

Είναι μια βραδιά τιμών για τον Ηρακλή, καθώς η Διοίκηση του, έχει προγραμματίσει να τιμήσει τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους παράγοντες της ομάδας, που κατέκτησαν το πρωτάθλημα της περιόδου 1997-1998.

Αμέσως μετά τις τιμές, στον ίδιο χώρο θα ακολουθήσει χοροεσπερίδα με ζωντανή μουσική με πρωταγωνιστές τον Στράτο Τσιρακάκη και την ορχήστρα του.

Υπάρχει φυσικά μια τυπική  είσοδος των 5 Ευρώ, που αφορά την ενίσχυση του συλλόγου, ο οποίος με τη σειρά του,  καλεί τους φίλους της ομάδας να παραβρεθούν σε αυτή την εκδήλωση και να στηρίξουν όσο γίνεται την προσπάθεια που κάνει η ομάδα.