Δύο στα δύο  θέλει το “Ροδίων”

Έτοιμο για τη νέα μεγάλη πρόκληση είναι το «Ροδίων Αθλησις» με διπλή αποστολή μέσα σε ένα διήμερο, την οποία θέλει να φέρει σε πέρας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Πιο συγκεκριμένα:

-Για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας βόλεϊ στων ανδρών, στον 1ο Υποόμιλο του Α΄Ομίλου, υποδέχεται στις 14.30 στις εγκαταστάσεις του τον ΑΟ Αιγιαλέων,
-Ενώ αύριο στις εγκαταστάσεις του και πάλι, αυτή τη φορά για το Κύπελλο Ελλάδας, θα φιλοξενήσει τον ίδιο αντίπαλο, με σκοπό να πάρει τη νίκη πρόκριση.

Είναι ένα ματς που παρουσιάζει ιδιαιτερότητες, εξαιτίας περισσότερο της κόπωσης που μπορεί να έχουν οι παίκτες και των δύο ομάδων, από μια διπλή συνάντηση σε ένα διήμερο.

Ο Αλέξης Καμπερίδης και οι παίκτες του, το γνωρίζουν αυτό κι είναι καλά προετοιμασμένοι και για τις δύο  συναντήσεις. Για τον κόουτς της ομάδας, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, καθώς έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του.

Στο παρκέ των εγκαταστάσεων για σήμερα είναι έτοιμοι να αγωνιστούν οι Νίκος Μακρής, Μιχάλης Σαρικεΐσογλου, Χρήστος Μοσχούς, Βασίλης Προδρομίδης, Χάρης Σακόγλου, Μιχάλης Γεράκης, Νίκος Αρβανίτης, Πασχάλης Ποτολίδης, Ηλίας Θεοδόσης, Τάσος Παππάς, Μάνος Κοκολάκης, Ναπολέων Οικονόμου και Βασίλης Καφαντάρης.