Της....  γκαζόζας δεν γίνεται μόνο στην Αθήνα, αλλά κι εδώ στη Ρόδο

• Έχει αγανακτήσει ο κόσμος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με το δίκιο του! Τα... αιτήματα φιλίας που δεχόμαστε καθημερινά (από υποψηφίους και εν δυνάμει υποψηφίους) ξεπερνούν κάθε προηγούμενο! Του... Facebook έχει να γίνει με λίγα λόγια.

• Οι άνθρωποι που ψήφισαν την εξοντωτική (για τους νησιώτες και τις επιχειρήσεις) αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά μας, ζητούν τώρα την επιτάχυνση των... οικονομικών μέτρων; Σαν τον... πατροκτόνο που εκλιπαρούσε στο δικαστήριο να τον λυπηθούν που έμεινε ορφανός, ένα πράγμα..!

• Ενδιαφέρον (ενδεχομένως και επίκαιρο) το  έργο  που παίζεται αυτές τις μέρες στο κινηματοθέατρο Metropol στη Ρόδο: «Ο καραγκιόζης και οι εξωγήινοι» είναι ο τίτλος. (Σ.σ. οποιαδήποτε ομοιότητα στο έργο με πρόσωπα και καταστάσεις στο νησί μας, είναι συμπτωματική).

• Της....  γκαζόζας δεν γίνεται μόνο στην Αθήνα, αλλά κι εδώ στη Ρόδο. Και πολύ φοβόμαστε, μα πάρα πολύ, ότι αμέσως μετά τις εκλογές τόσο στην αυτοδιοίκηση όσο και στο κοινοβούλιο, θα είναι πολλοί εκείνοι που θα πηγαινοέρχονται για... γκαζόζες. Όποιος έχει διαβάσει τα άρθρα του «Κλεισθένη», καταλαβαίνει απόλυτα, το τι αλαλούμ έρχεται..!

Ο (πολύ) κακός