Νέα φωτιστικά σώματα  στο Κέντρο Υγείας Έμπωνα

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Π.Ε.Δ.Υ. – Κέντρου Υγείας Έμπωνα Ρόδου, με αφορμή την ολοκλήρωση του έργου προμήθειας και εγκατάστασης φωτιστικών σωμάτων και λαμπτήρων εξοικονόμησης ενέργειας, στο πλαίσιο επισκευής και αναβάθμισης των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων του Κέντρου Υγείας Έμπωνα, αισθάνονται  την υποχρέωση να ευχαριστούν θερμά, εκ μέρους όλων των επισκεπτών και χρηστών αυτού, όλους όσοι συνέβαλαν στην αγορά, προμήθεια, επισκευή και εγκατάσταση στο Κέντρο Υγείας Έμπωνα υπερσύγχρονων ηλεκτροφωτιστικών εγκαταστάσεων εξοικονόμησης ενέργειας. 

   Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής: «θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς τη Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου και όλους τους αρμόδιους υπαλλήλους αυτής, που συνέβαλαν με τη διενέργεια Πανελλήνιου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προκήρυξη και ολοκλήρωση του μεγάλου αυτού έργου. Οι ηλεκτροφωτιστικές εγκαταστάσεις του Κέντρου Υγείας είχαν «ηλικία» περίπου 40 ετών, από της ιδρύσεως του Κέντρου Υγείας Έμπωνα στο μακρινό 1985.

Εκτός του ότι ήταν ιδιαίτερα ενεργοβόρες, ως παλαιού τύπου φωτιστικά σώματα με λαμπτήρες φθορίου, δεν είχαν συντηρηθεί ποτέ όλα αυτά τα χρόνια, παρουσίαζαν πολλά βραχυκυκλώματα, είχαν ιδιαίτερα χαμηλή απόδοση, ενώ χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός ότι από τα 108 φωτιστικά γραμμικά φωτιστικά σε λειτουργία ήταν μόλις τα 42,  με αποτέλεσμα να έχουμε μάθει να ζούμε στο σκοτάδι!!! 

Ακόμα μία λαμπρή σελίδα του Κέντρου Υγείας γυρίζει και πλέον βγαίνουμε στο φως!!!


Επιπλέον αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε δημόσια την εταιρεία Σταμάτης Λινάρδος και ΣΙΑ Ε.Ε, με έδρα τη Ρόδο, αλλά και όλους τους υπαλλήλους αυτής, για την ολοκλήρωση του μεγάλου έργου επισκευής και αναβάθμισης των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων του κτιρίου του Κέντρου Υγείας Έμπωνα, παραδίδοντας το έργο σε σύντομο χρονικό διάστημα, τη μη παρακώληση του έργου μας κατά τη διάρκεια των εργασιών - επισκευών, δίδοντας αυτό σε άμεση χρήση, αλλά και πραγματοποιώντας εργασίες πέραν των συμβατικών τους υποχρεώσεων.

Η εταιρεία Σταμάτης Λινάρδος και ΣΙΑ Ε.Ε, και οι εκπρόσωποι αυτής, μας απέδειξε περίτρανα ότι και στα Τεχνικά έργα ο παράγοντας Άνθρωπος κάνει τη διαφορά!!!

Από το 2015 έχουμε ξεκινήσει μία προσπάθεια συνεχούς αναβάθμισης των προσφερόμενων υπηρεσιών υγείας από το Κέντρο Υγείας Έμπωνα, με τη βοήθεια της Διοίκησης της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, διαφόρων συλλόγων, αλλά και πλήθους ιδιωτών. 

Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται εντατικά, με συμπαραστάτη τη Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου και δίπλα μας πολλούς φίλους του Κέντρου Υγείας Έμπωνα, οι οποίοι μας επικουρούν στην προσπάθειά μας και το δύσκολο έργο μας, γεμίζοντας μας με πίστη και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Συνεχίζουμε δυναμικά, έχοντας ήδη θέσει τον επόμενο μεγάλο μας στόχο, τη λειτουργία του Ακτινολογικού εργαστηρίου του Κέντρου Υγείας Έμπωνα. Συνεχίζουμε με τον Άνθρωπο για τον Άνθρωπο!!!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση, 
Θεοφάνης Ν. Μούκας
Διευθυντής Γενικής Ιατρικής
Συντονιστής Επιστημονικής Λειτουργίας
Π.Ε.Δ.Υ. – Κέντρο Υγείας Έμπωνα».