Ιάλυσος: Καμ μπακ στις επιτυχίες, στο Τραγανό

Μόνο η νίκη ενδιαφέρει τον Ιάλυσο στο σημερινό παιχνίδι για την 17η αγωνιστική στον 6ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Οι «ερυθροκίτρινοι» θέλουν την επάνοδο στις επιτυχίες μετά το 0-0 με τον Διαγόρα, προκειμένου να κρατήσουν τη διαφορά των έξι βαθμών, από τον Διαγόρα, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση.  Ο Σάκης Παπαβασιλείου ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της ομάδας του γι’ αυτό τον αγώνα και με ικανοποίηση είδε για μια ακόμα φορά τους παίκτες του να βρίσκονται σε καλή κατάσταση και παράλληλα να έχουν καλή ψυχολογία παρά το 0-0 του τοπικού ντέρμπι την περασμένη Κυριακή. 

Παρόλα αυτά, εκείνο που πρέπει να σημειωθεί είναι πως θα πάει στο Τραγανό χωρίς δυο από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές. 
-Ο Βαγγέλης Ρεκλείτης είναι ο ένας. Δεν πρόλαβε να αποθεραπευτεί από τη θλάση που τον ταλαιπώρησε και δεν αγωνίσθηκε ούτε στο ντέρμπι 
-Και φυσικά ο Μισέλ, ο οποίος απουσιάζει στην πατρίδα του και παραμένει άγνωστο πότε θα επιστρέψει, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της αγαπημένης του μητέρας. 

Οι παίκτες του Ιάλυσου προπονήθηκαν χαλαρά χθες και ακολούθως ο Σάκης Παπαβασιλείου, ανακοίνωσε τους δεκαοκτώ που απαρτίζουν την αποστολή του Ιάλυσου και που είναι οι  Ανδρούτσος, Χειμωνέττος Α., Μακρυδημήτρης, Τσούπρος, Παναγιωτόπουλος, Κόλα, Βελλίνης, Χειμωνέττος Κ., Περογαμβράκης, Πετράκος, Δελαπόρτας, Μπάρδης, Στεφανίδης, Δωματάς, Παπαδόπουλος, Σταυλάς, Γεωργίου, Ομπίνα.

Υπενθυμίζεται πως ο αγώνας με την Νίκη Τραγανού θα ξεκινήσει σήμερα στη 1­3.00, προκειμένου να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά η ομάδα του νησιού μας.