Φοίβος: Να παραμείνει ζωντανός...

«Τελικός» για την παραμονή του στη Γ’ κατηγορία μπορεί να χαρακτηρισθεί ο σημερινός που δίνει στο γήπεδο Κρεμαστής ο Φοίβος. Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής θα φιλοξενήσει στις 2 μ.μ. τον Παλληνιακό και το μόνο αποτέλεσμα που πρέπει να πάρει, αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες του ζωντανές, είναι η νίκη. 

Η ψυχολογία των παικτών είναι σε πολύ καλά επίπεδα μετά την εκτός έδρας νίκη (0-2) στην Αμαλιάδα. Για να μην πάει στράφι αυτή η επιτυχία, θα πρέπει να συνοδευτεί σήμερα με μια ανάλογη, που ταυτόχρονα θα τον κρατήσει κοντά στη «μάχη» της σωτηρίας, Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, ουσιαστικά θα καταδικάσει την ομάδα της Κρεμαστής καθώς θα είναι δύσκολο να αλλάξει μετέπειτα τη μοίρα της.

Αγωνιστικά ο Σάββας Ορφανίδης θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τραυματιών Παϊζάνου και Τερζίου. Ο πρώτος υπέστη ένα μικρό κάταγμα στο γόνατο, ενώ ο δεύτερος οστικό οίδημα στην κνήμη. Αντιθέτως στη 18άδα συμπεριλήφθη ο Χρήστος Γαργάλης που ένιωθε μετά το ματς της Αμαλιάδας ενοχλήσεις.
Φυσικά ο Φοίβος θα χρεισθεί σήμερα και τη βοήθεια των φιλάθλων του που θα πρέπει να βρεθούν στην εξέδρα και με το δικό τους τρόπο να τον ενισχύσουν.

Οι παίκτες που θα έχει ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» στη διάθεσή του είναι οι:
Μιχαλάκης, Μαργαρίτης, Μπανουσάι, Παπασταμάτης, Νικήτας, Γαργάλης, Τζελάι, Γκινής, Λαμίν, Αρφαράς, Ορφανίδης, Γιαννούλης, Πατσίλης, Μαντικός, Κουδούνης, Καραγεωργίου, Λαός, Ταφάνι.