Ανέλαβε δράση ο Μερσιώτης  για την Αναγέννηση Έμπωνας

Συνέχεια της… επέλασης της πρωτοπόρου Αναγέννησης Έμπωνας αφού δεν βρήκε αντίσταση αρκετή ούτε από τον Ευαγόρα και πήρε άλλη μια νίκη προχθές στ’ Απόλλωνα με σκορ 3-0.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις με προϋπόθεσες μπροστά από την εστία του Φλοσκάκη χωρίς να καταφέρουν ωστόσο να σκοράρουν, με την Αναγέννηση όμως να χάνει μοναδική ευκαιρία να πετύχει γκολ στο 44’.

Τότε ο Μιχάλης Σταματούλας ανέτρεψε τον Νικολή κι αυτός κέρδισε το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε άουτ όμως ο Τσιώνης. Πιο αποφασισμένη στην επανάληψη, η Αναγέννηση είχε την υπεροχή και έφτασε στο γκολ πια στο 52’ με ωραία μπαλιά του Νεκτάριου Μήτρου στον Μερσιώτη κι εύστοχο πλασέ του τελευταίου.

Μετά από εφτά λεπτά και πάλι ο Μήτρου τροφοδότησε τον Μερσιώτη που με ωραίο σουτ έκανε το 2-0, για να σφραγίσει ο ίδιος σκόρερ τη νίκη πια στο 89’ εκμεταλλευόμενος τη σέντρα του Τσιώνη από αντεπίθεση, και να σπρώξει σε κενή εστία την μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής ήταν ο Μανώλης Παπαγιαννίδης με βοηθούς τους Τσιβίτη και Ζαχαριάδη.

Αναγέννηση: Φλοσκάκης, Γιασιράνης, Τσιώνης, Μήτρου Π., Χριστοδούλου, Χατζηγιαννάκης, Νικολής (90’ Λατσατιάνος), Ντελλάκης (75’ Νικολός), Μερσιώτης, Κατωτικίδης (85’ Παπαθεοδωράκης), Μήτρου Ν.
Ευαγόρας: Σκαρπέτης, Αράπης, Ρούτσι, Σταματούλας Σ., Σταματούλας Μ., Αλαβέρας (71’ Αντωνίου), Χεκιμάι (71’ Δημητρίου), Μπάκης (85’ Σκούρας), Μανιάς, Πελαρδής (72’ Γιαννακόπουλος), Πάνο.