Γιώργος Σικαλιάς: «Ήταν μέχρι το πρώτο γκολ…»

Επέστρεψε στις νίκες η ομάδα του Διαγόρα, που εδώ και καιρό έχει σφιχταγκαλιάσει τη δεύτερη θέση και περιμένει τα αποτελέσματα του Ιάλυσου πάντα, προκειμένου να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή και να ελπίζει ακόμα και στην πρώτη θέση.

Το ματς με τον Διαγόρα Βραχνέικων, ήταν ρουτίνα. Ήταν εμφανής η διαφορά δυναμικότητας αλλά και ποιότητας, στον αγωνιστικό χώρο και καθαρή η νίκη με μόλις 2-0.

Ο Διαγόρας πήρε τρεις ακόμα βαθμούς και ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας Γιώργος Σικαλιάς, αναφερόμενος στην ομάδα του και τη νίκη της, τόνισε μετά τη  λήξη του αγώνα:

«Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος του Διαγόρα. Όπως βλέπουμε στα τρία παιχνίδια που είμαι στην ομάδα, έχουμε φτιάξει ένα πάρα πολύ καλό σύνολο. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι αυτό ήταν μονόλογος, δεν απειληθήκαμε καθόλου. Όλα ήταν μέχρι να μπει το πρώτο γκολ.

Μπήκε κι από κει κι ύστερα η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κι αν βοηθήσει λίγο το γήπεδο, θα αποδώσουμε ακόμα καλύτερα. Κοιτάμε παιχνίδι, με παιχνίδι, θέλοντας να πετύχουμε φυσικά κι άλλες νίκες για τον στόχο μας, που είναι η άνοδος».

Κυριακή στις 13:00 στο Τραγανό
Η 18η αγωνιστική φέρνει τον Διαγόρα εκτός έδρας.

Οι «κυανέρυθροι» θα βρεθούν την Κυριακή στο Τραγανό, να αντιμετωπίσουν την τοπική Νίκη.
Χθες γυμνάσθηκαν σε δύο γκρούπ με αυτούς που έπαιξαν κατά του Διαγόρα Βραχνέικων να ακολουθούν πιο χαλαρούς ρυθμούς και τους υπόλοιπους να γυμνάζονται κανονικά.

Στο παιχνίδι της Κυριακής ο Πέτρος Ρουτζιέρης θα έχει και τον Μεντί ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, ενώ οι δύο τραυματίες Τσάμης και Γιώργου ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα. Το πιθανότερο πάντως είναι ο κόουτς της ομάδας να έχει στη διάθεσή του και τον Γιώργου.