Τα κεφάλια μέσα στον Κολοσσό...

Πολύ μεγάλη είναι η απογοήτευση στις τάξεις των φίλων του Κολοσσού H Hotels που είδαν την αγαπημένη τους ομάδα γι’ άλλη μία φορά να στέκεται αδύναμη στα αμυντικά της καθήκοντα και να χάνει ένα σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι.

Όχι όλοι αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι δεν φαίνεται να πιστεύουν ότι μπορούν οι «θαλασσί» να σώσουν την παρτίδα και να παραμείνουν στην κατηγορία, αν και μαθηματικά τίποτα απολύτως δεν έχει ακόμη τελειώσει.

Το χαμένο ματς στη Χαλκίδα άφησε πολλά ερωτηματικά ως προς το τι μπορεί να γίνει για να αλλάξει «τσιπάκι» ο Κολοσσός αφού οι …διαρθρωτικές αλλαγές δύνανται να λαμβάνουν χώρα μόνο το καλοκαίρι. Ριζικό «λίφτινγκ» δεν γίνεται κι αυτό είναι δεδομένο. Επομένως, πού ακριβώς μπορεί να παρέμβει η διοίκηση για να βοηθήσει, εάν εφόσον το θέλει πραγματικά, την ομάδα να σωθεί;

Το πρώτο πασιφανές σημείο άμεσης ενίσχυσης είναι μέσα στο καλάθι. Και δυστυχώς αυτό δεν φάνηκε στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου για πρώτη φορά. Είναι ορατό εδώ κι εβδομάδες. Αλλά προτιμήθηκε μεταγραφή στους περιφερειακούς αντί στους ψηλούς. Και αυτή η μεταγραφή δεν έδειξε κάτι το …συνταρακτικό.

Ο Λι έκανε ντεμπούτο κι έμεινε στο «μηδέν». Ναι μεν ήταν μόλις τέσσερις μέρες στη Ρόδο όμως το ίδιο ακριβώς συνέβη και με τον Καρινιάουσκας στην Κύμη και στο δικό του ντεμπούτο έκανε «παπάδες».

Το δεύτερο ερωτηματικό αφορά στην τεχνική ηγεσία. Θα μείνει ο Στάθης Νεραντζάκης σε ρόλο πρώτου προπονητή ή θα βρεθεί μία πιο έμπειρη λύση; Αν και είναι δύσκολο να βρεις έναν προπονητή που θ’ αναλάβει μία υπόθεση που μοιάζει καταδικασμένη.

Παρεμπιπτόντως, ο Φλεβαράκης είναι ακόμα στη Ρόδο αφού δεν έχει διευθετηθεί το οικονομικό της συμφωνίας του με την ΚΑΕ και γι’ αυτό το «διαζύγιο» δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως.

Το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος είναι αρχές Μαρτίου που σημαίνει ότι ο Κολοσσός έχει το χρόνο με το μέρος του να δουλέψει, να ενισχυθεί και να ξεθολώσει το μυαλό του. Για να σωθεί, θα πρέπει πρώτα να το πιστέψει ο ίδιος.