Η Δωδεκάνησος περιμένει τους φίλους της

Με ανακοίνωσή της, η Δωδεκάνησος ενημερώνει ότι κόβει την πίτα της το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου (19.00’) στο Mediterranean και προσκαλεί όλους τους φίλους της να γιορτάσουν παρέα!

«Η  εκδήλωση αναμένεται να δώσει την ευκαιρία σε όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τον σύλλογο, σε μια χρονιά που είναι ιδιαίτερα σημαδιακή για την επόμενη ημέρα. Κι αυτό διότι φέτος η ομάδα μας, μετά τον διαχωρισμό των κατηγοριών που έγινε, εξακολουθεί να συμμετέχει στα ...σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ με αμαξίδιο, δηλαδή την Α' Εθνική Κατηγορία.

Εξαργυρώνει ουσιαστικά το γεγονός ότι και τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο στο εγχώριο πρωτάθλημα. 

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος έχει βάλει και φέτος τον πήχη πολύ ψηλά και είναι αποφασισμένος να κάνει ιδιαιτέρως αισθητή την παρουσία του. Οι αθλητές του συλλόγου, υπό τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας, που αποτελείται από τους Γιάννη Μαρουλλάκη και Γιώργο Μποσγανά, δουλεύουν ήδη στο παρκέ πολύ σκληρά και προετοιμάζονται εντατικά για την πρόκληση της μεγαλύτερης κατηγορίας στη χώρα μας.

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του συλλόγου, Κάλλιστος Διακογεωργίου, ανέφερε τα ακόλουθα: "Φέτος είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε μια πολύ σημαντική γιορτή. Είναι μια γιορτή η οποία έχει κύριο στόχο να μας ενώσει με τον κόσμο και τους φίλους μας.

Με όλους τους ανθρώπους που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Θα είναι μια μέρα χαράς όπου θα έχουμε τη δυνατότητα ν’ ανταλλάξουμε απόψεις για το μέλλον. Περιμένουμε, λοιπόν, όλους τους φίλους να έρθουν και να τα πούμε από κοντά"».