«Η Ρόδος είναι η κοιτίδα  της ποδηλατικής κουλτούρας»

Στη Ρόδο πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα και για ένα τριήμερο μέρος της προετοιμασίας του ο Αίολος για τη συμμετοχή στους διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες του Μαρτίου ως η προσκεκλημένη ελληνική ομάδα.

Μέσα από το προφίλ του συλλόγου στο facebook, οι ποδηλάτες περιέγραψαν την εμπειρία τους και ευχαριστούν όσους ήταν κοντά στις προπονήσεις τους, για να περάσουν τέλεια στο νησί μας.

Η αναφορά στην προετοιμασία τους στη Ρόδο:
«Ολοκληρώθηκε το training camp της ομάδας μας στο όμορφο νησί της Ρόδου υπό τη φιλοξενία του  Ροδήλιου και του Wheels bike shop Rhodes.

Εκτός από τα 500 χιλιόμετρα στις διαδρομές των αγώνων για το «International Rhodes Grand Prix» και το «International Rhodes Tour», αυτές τις τρεις μέρες είχαμε τη χαρά να γνωρίσουμε από κοντά τα υπέροχα τοπία του νησιού αλλά και να ζήσουμε τη μοναδική φιλοξενία των Ιωάννη Παπασταματάκη, Κυριάκου Παπασταματάκη, Σπύρου Τάντη και Ελένης Τσαβαρή, που πραγματικά έκαναν τα πάντα για να περάσουμε τέλεια.

Ένα νησί που ζει και αναπνέει με την ποδηλασία και αποτελούσε ανέκαθεν κοιτίδα της ποδηλατικής κουλτούρας στην Ελλάδα, με έξι ομάδες ποδηλασίας, ακαδημίες, χομπίστες και αθλητές που συνθέτουν ένα ποδηλατικό παζλ που σπάνια συναντά κανείς σε άλλες περιοχές στη χώρα μας.

Το Μάρτιο, θα γίνουν εκεί οι δύο διεθνείς αγώνες δρόμου στο πλαίσιο του «International Cycling Events in Rhodes» σε μοναδικές διαδρομές υπό την οργάνωση του Ροδήλιου και του Γιώργου Λεβεντάκη. Ο Αίολος θα είναι εκεί για να συμμετάσχει με έξι αθλητές και να σας μεταφέρει από κοντά τον παλμό των αγώνων».