Διαγόρας: Ο στόχος περνά  από το Τραγανό

Κανονικά συνέχισε χθες την προετοιμασία του ο Διαγόρας. Η 18η αγωνιστική τον φέρνει στο Τραγανό να αντιμετωπίζει την τοπική Νίκη, επιδιώκοντας ακόμα μια νίκη.

Το ματς σύμφωνα με την ΕΠΟ θα ξεκινήσει στις 13.00 την Κυριακή, αλλά όπως έγινε γνωστό καταβάλλονται προσπάθειες από πλευράς «γηραιού», το ματς να ξεκινήσει μισή ώρα νωρίτερα (12.30), προκειμένου να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά.

Οι «κυανέρυθροι» προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς στο Βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου, με δύο από τους παίκτες να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και τη συμμετοχή τους στο ματς της Κυριακής, να είναι ακόμη αμφίβολη.

Οι παίκτες του Διαγόρα θα γυμναστούν και σήμερα, διατηρώντας έτσι την καλή κατάσταση που δείχνουν στα τελευταία ματς σαν ομάδα.

Ο Διαγόρας ευχαριστεί
Με αφορμή την πρόσφατη εκδήλωσή του και το κόψιμο της πίτας, ο Διαγόρας εξέδωσε χθες την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ευχαριστεί θερμά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν  και συμμετείχαν, στην εκδήλωση «Κοπή της Βασιλόπιτας 2019» του ιστορικού μας σωματείου που πραγματοποιήθηκε στο Ροδίνι.

Τα μέλη του, παλιά και νέα, οι αθλητές του, οι προπονητές, οι γυμναστές του,  το εργασιακό του προσωπικό, οι φίλαθλοί του, οι φίλοι του, συμμετείχαν για μια ακόμα χρονιά στην κορυφαία ετήσια αθλητική εκδήλωση που διοργανώνεται στη Ρόδο.

Ο «Γηραιός» συγχαίρει τους βραβευθέντες για την προσφορά τους στο σωματείο μας  και στον ελληνικό αθλητισμό. Επίσης, τους πρωταγωνιστές αθλητές μας, που διακρίθηκαν ιδιαίτερα σε πανελλήνια και πανδωδεκανησιακά πρωταθλήματα  το προηγούμενο έτος.

Ακόμη, συγχαίρει τα μικρότερα παιδιά των Ακαδημιών μπάσκετ και ποδοσφαίρου,  που τιμήθηκαν για την πρώτη τους επαφή με τον αθλητισμό.

Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ευχαριστεί θερμά τη ΔΕΡΜΑΕ και τον υπεύθυνο  της αίθουσας του Ροδινιού κ. Νίκο Μανωλά, για την άρτια συνεργασίας μας.

Επίσης, ευχαριστεί, την «Skoufos Pastry & Bakery» του κ. Διαμαντή Βουλή και  τη ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ ΑΒΕΕ, για την πολύτιμη χορηγία τους.

Τέλος, ευχαριστεί θερμά την υπεύθυνη της Γραμματείας μας κα Κωνσταντίνα Γεωργαλλή, που ήταν η «Τελετάρχης» της εκδήλωσης».