ΑΕΡΑ: Θέλει να βάλει  δύσκολα στη Ρόδο

Στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας, ο ΑΕΡΑ θα φιλοξενήσει σήμερα στο γήπεδό του την πρωτοπόρα Ρόδο, στο εξ αναβολής  της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη έστω κι αν γνωρίζουν πως απέναντί τους θα βρεθεί σήμερα, η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Η ενίσχυση όμως τη μεταγραφική περίοδο που πέρασε για τον ΑΕΡΑ, άλλαξε άρδην την εικόνα της ομάδας, που παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο και σαφέστατα το έχει αποδείξει στα τελευταία ματς.

-Ο ΑΕΡΑ βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας στο ενεργητικό του 15 βαθμούς και σαφέστατα θέλει να ανεβεί ακόμα ψηλότερα.

Έχει όμως απέναντι του σήμερα την πρωτοπόρα Ρόδο που έχει 42β. και σαφέστατα θέλει να αυξήσει τη διαφορά των 6β. που έχει, από τον δεύτερο της βαθμολογίας Ηρακλή.
Μοναδικός απών από τη σημερινή αναμέτρηση για την ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου, θα είναι ο γκολκίπερ Τζήμας, ο οποίος αποβλήθηκε στο πρόσφατο παιχνίδι των Αγίων Αποστόλων με τον Ορφέα.

Τη θέση του στα γκολπόστ, θα πάρει ο νεαρός Κοντογεωργάκης.
Όλοι οι υπόλοιποι έδειξαν να είναι σε καλή κατάσταση κι αναμένεται να βάλουν δύσκολα στην ομάδα της Ρόδου, που διαθέτει πολύ καλό σύνολο.