Χρυσόστομος Χάσταλης:  «Δεν εξαρτάται πλέον από ‘μας…»

Στον Β΄ Ομιλο της Β΄ Κατηγορίας, η κατάσταση στην κορυφή  θα ξεδιαλύνει από τους εξ αναβολής αγώνες, που θα δώσουν οι πρωτοπόροι με διαφορά τριών ημερών.

Ο Αστέρας Παστίδας, έχει ξεμακρύνει από αυτήν μετά το ανέλπιστο 2-2 με τον Πολυβώτη στην έδρα του, κάτι που μεταφράζεται σε …αυτοχειρία!

Οι ευκαιρίες που χάθηκαν πολλές για την ομάδα του Χρυσόστομου Χάσταλη, ο οποίος σκεφτόταν χθες να δουλέψει με τους παίκτες του στο τελείωμα των φάσεων, προκειμένου να ανεβάσει την ουσία στον επιθετικό τομέα.

«Είναι μοιραίο να μην μπορείς να βάλεις την  μπάλα στα δίχτυα κι ο αντίπαλος να φτάνει στο σημείο να το πιστεύει και να ισοφαρίζει. Προηγηθήκαμε με 2-0, αλλά όπως φάνηκε δεν έφτασε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Θεωρώ πως παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Κατηγορία, αλλά πιστεύω παράλληλα πως τα γκολ σού δίνουν το τρίποντο. Τώρα δεν εξαρτάται από ‘μας η πρώτη θέση. Θα πάμε στ’ Αφάντου να κυνηγήσουμε τη νίκη, γιατί οπωσδήποτε μας ενδιαφέρει εκτός από την πρωτιά και η δεύτερη θέση.

Όπως προείπα δεν εξαρτάται πλέον μόνο από ‘μας. Θα περιμένουμε κάτι θετικό για ‘μας δηλαδή από την έκβαση του αγώνα της Αναγέννησης στη Νίσυρο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Χρυσόστομος Χάσταλης.

Ο κόουτς της ομάδας του Αστέρα, είδε χθες τον Αλιάι να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ενώ στη διάθεσή του θα είναι την Κυριακή στις 15.00 στα Αφάντου κόντρα στην Αθλέτικο και ο Μοσχής.