Ξανά στα βάσανα ο πρόεδρος του Διγενή!

Τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του ετοιμάζεται να φορέσει ξανά ο Τσαμπίκος Ζαχαρίας, καθώς είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να βοηθήσει την ομάδα του στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον ΑΕΡΑ.

Ο στην ουσία πρόεδρος του συλλόγου είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στο ματς της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με αντίπαλο τον Ορφέα, το οποίο οι Κοσκινιάτες κέρδισαν με 2-1 και ο ίδιος είχε αποβληθεί με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα.

Την ποινή του ο Τσαμπίκος Ζαχαρίας την εξέτισε στο πρόσφατο ματς με τον Κλεόβουλο και ο προπονητής Μιχάλης Τσιβρινής ίσως τον χρειαστεί, καθώς ένας από τους βασικούς αμυντικούς του, ο Γιώργος Χουτεσιώτης, θα βρίσκεται για  τους επόμενους δύο μήνες εκτός Ρόδου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Εκτός νησιού βρίσκεται και ο Νικήτας Σκούμπρος, αν κι εκείνος ούτως η άλλως δεν θα έπαιζε, δεδομένου πως ταλαιπωρείται από θλάση.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι και περιμένουν το σημερινό απόγευμα, προκειμένου να κάνουν την τελευταία προπόνηση της εβδομάδας.