Ηθική δικαίωση για τον ΑΕΡΑ

Το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries ανάμεσα στον Ορφέα και τον ΑΕΡΑ «έσπασε» την ευχάριστη ρουτίνα που απολάμβαναν τις τελευταίες εβδομάδες τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας.

 Οι διαμαρτυρίες των Αφαντενών για την αποβολή του τερματοφύλακά τους Νίκου Τζήμα λίγο μετά τη συμπλήρωση των πρώτων είκοσι λεπτών του αγώνα, με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα για παίξιμο της μπάλας με τα χέρια εκτός μεγάλης περιοχής, κρίθηκαν ως απόλυτα δικαιολογημένες, με τον αρμόδιο παρατηρητή Βασίλη Τσαγγάρη να χρεώνει στον βοηθό Τσαμπίκο Μοσχάτο σοβαρό λάθος, που ευτυχώς, δεν επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα, δεδομένου πως παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, το συγκρότημα του Κώστα Παπαδόπουλου κατέκτησε τη νίκη με 4-2.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Τσαμπίκος Μοσχάτος παραπέμφθηκε και θα μείνει εκτός ορισμών για ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο.

Άλλα προβλήματα δεν είδαν οι παρατηρητές διαιτησίας και το βράδυ της Δευτέρας στα γραφεία του ΣΔΠΔ κύλησε, ως συνήθως, με μάθημα κανονισμών.

Σταθερές οι παρουσίες στη σχολή
Με τη συμμετοχή δεκαπέντε υποψηφίων νέων διαιτητών συνεχίζονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή τα μαθήματα της σχολής που διοργανώνεται στα γραφεία του ΣΔΠΔ.

Οι παράγοντες της διαιτησίας δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι και όπως εκτιμούν, στο τέλος του μήνα ή στις αρχές Μαρτίου, θα διενεργηθούν οι εξετάσεις, παρουσία εκπροσώπου της ΚΕΔ/ΕΠΟ.