Ροδίων Άθλησις: «Ο αγώνας που όλοι περιμέναμε...»

Το προσεχές Σάββατο στις  16.00, το «Ροδίων Αθλησις» που είναι δεύτερο στο βαθμολογικό πίνακα, θα υποδεχθεί στις εγκαταστάσεις του τον πρωτοπόρο ΟΦΗ. που έχει «καπαρώσει» εδώ και καιρό την πρώτη θέση. 

Ο Αλέξης Καμπερίδης είδε τους παίκτες του στους δυο αγώνες με τον ΑΟ Αιγιαλέων, να αποδίδουν πολύ καλό βόλεϊ, χωρίς να χάσουν σετ  και φυσικά ελπίζει το ίδιο να κάνουν και το Σάββατο που θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ.

Έχει όλα τα ατού της ομάδας στη διάθεσή του και σαφέστατα θέλει να δει την ομάδα του να κερδίζει, παίρνοντας ρεβάνς κατά κάποιο τρόπο  για τον αγώνα του Ηρακλείου, που είχε γνωρίσει την ήττα με 3-1 σετ. 

Από το «Ροδίων» εξεδώθη η παρακάτω ανακοίνωση για το συγκεκριμένο παιχνίδι:
«Ο αγώνας που όλοι περιμέναμε πλησιάζει!

Το Σάββατο 9/2/2019 και ώρα  16.00 η ανδρική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο του ομίλου ΟΦΗ,  στο κλειστό γήπεδο του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις».

Πρόκειται για ένα ματς-διαφήμιση για το βόλεϊ, αφού και στις δυο ομάδες αγωνίζονται αθλητές ανώτερης κατηγορίας οι οποίοι θα βάλουν τα δυνατά τους για να προσφέρουν ένα μοναδικό  θέαμα σε όσους μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Είναι μεγάλη χαρά για εμάς που ο αγώνας με τον ΟΦΗ, θα είναι ο δεύτερος στην ιστορία του συλλόγου (μετά τον περσινό με την ΑΕΚ) ο οποίος θα διεξαχθεί παρουσία φίλων  και των δυο ομάδων. 
Η διοίκηση του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» έκανε δεκτό το αίτημα φιλάθλων  του ΟΦΗ να παρευρεθούν οργανωμένα στις εξέδρες. 

Με σκοπό τη διευκόλυνση και των δύο ομάδων, οι φίλοι του ΟΦΗ θα βρίσκονται στο δεξί άκρο τις εξέδρας και θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν από τη Θύρα 2 ενώ οι φίλοι της ομάδας μας από την κεντρική. Η γενική τιμή εισόδου ανέρχεται στα 5 ευρώ».
Ελάτε να δώσουμε παλμό και να απολαύσουμε ένα όμορφο παιχνίδι!»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 
*Σάββατο 9/2/2019- Αιγίου- 16.00- ΑΟ Αιγιαλέων - ΣΦΑΜ Φοίβος
Διαιτητές: Γεράνιος-Λιναρδάτος  
*Σάββατο 9/2/2019- Παραλίας- 16.00 -ΑΟ Καλαμάτα 80 - ΑΕΠ Ολυμπιάς 
Διαιτητές: Καραγιαννόπουλος-Τσουμελέας
*Σάββατο 9/2/2019- Στ.Καλαιτζής -16.00- ΓΣ Πανιώνιος - ΑΣ Πανερυθραϊκός
Διαιτητές: Κουτσούλας-Τσίτσικας 
*Σάββατο 9/2/2019- Ροδίων Παιδεία- 16.00- Ροδίων Άθλησις – ΟΦΗ
Διαιτητές: Ονόπας-Σταματίου –Ράπτης (κομισάριος)