Καλλιθέα: «Οι διαιτητές αλλοίωσαν το αποτέλεσμα»

Επίσημη διαμαρτυρία για τη διαιτησία του αγώνα με τον ΟΦΗ εξέδωσε η Καλλιθέα, με την υπογραφή του προέδρου του νεοφώτιστου συλλόγου, Θανάση Σταμούλη. 

«Σήμερα 2/2/2019 γίναμε μάρτυρες ακόμα μιας κακής διαιτησίας σε βάρος της ομάδος μας, της ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ. Οι κύριοι Ορφανός Ιορδ. και Αγγελής, με πολλές λανθασμένες αποφάσεις, όλες σε βάρος της Καλλιθέας, αλλοίωσαν ένα αποτέλεσμα 57-55 υπέρ της ομάδος μας σε 59-73 υπέρ του ΟΦΗ. Μάλιστα, ο δεύτερος διαιτητής, μιας και κατάγεται από τη Ρόδο, φρόντισε να μαζέψει και καμιά εικοσαριά άτομα για προστασία, γνωρίζοντας για την αλλοίωση του αποτελέσματος.

ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ, ΚΥΡΙΟΙ. ΔΕΝ Θ’ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

ΥΓ. ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ, ΚΥΡΙΟΙ, ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ. ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ 50-50 ΜΕΣΑ ΕΞΩ.
Ευχαριστώ

Ο Πρόεδρος
Θανάσης Σταμούλης».

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο πριν την ισχυριζόμενη αλλοίωση, υπήρξε διακοπή του αγώνα για μερικά δευτερόλεπτα καθώς ο πρόεδρος της Καλλιθέας, προφανώς αγανακτισμένος απ’ όσα παρακολουθούσε, έκανε «έφοδο» στον αγωνιστικό χώρο, διαμαρτυρόμενος έντονα προς τους «γκρι». Ήταν η πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής που προέβη σε τέτοια ενέργεια.

Νωρίς στο Κοντόπευκο
Η επίσημη αντίδραση της Καλλιθέας για τη διαιτησία του προηγούμενου αγώνα έρχεται μόλις μερικά 24ωρα πριν το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την ΚΑΠ στο κλειστό γυμναστήριο της Αγίας Παρασκευής, στην Αθήνα. 
Ένα παιχνίδι το οποίο, με ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, θα ξεκινήσει στις 12.00’ αντί στις 17.00’ προκειμένου να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά η ομάδα της Ρόδου.