Συνεχίζονται οι διακρίσεις για τη Σχολή της ΑΝΚΟ

Συνεχίζονται οι διακρίσεις για τη Σχολή της ΑΝΚΟ

Συνεχίζονται οι διακρίσεις για τη Σχολή της ΑΝΚΟ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 740 ΦΟΡΕΣ

Στον διαγωνισμό Greek Chef που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών, ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2019

Για ακόμα μια φορά οι μαθητές της ΑΝΚΟ Academy ανέδειξαν το ταλέντο τους και ξεχώρισαν για τον επαγγελματισμό και τις γνώσεις τους. Οι μαθητές των Τμημάτων του ΙΕΚ Μαγειρικής και του ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής συμμετείχαν στον διαγωνισμό Greek Chef που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών, ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2019.

Συμμετοχές Σπουδαστών και Μετάλλια
Η σχολή της ΑΝΚΟ εκπροσωπήθηκε από τους παρακάτω σπουδαστές:
1. Πάχος Ραφαήλ, ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής-Anko Academy Κως
2. Λαμπρόγλου Μαρία, ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής-Anko Academy Κως
3. Κασσάρας Θεόφιλος, IEK Μαγειρικής-Anko Academy Κως
4. Πατάκος Λευτέρης, IEK Μαγειρικής-Anko Academy Κως
5. Τζάφα Άντζελα, IEK Μαγειρικής-Anko Academy Κως
6. Θωμάς Γιώργος, ΙΕΚ Μαγειρικής-Anko Academy Κως.


Στις κατηγορίες που συμμετείχαν, οι μαθητές της Anko Academy ανέδειξαν τα τοπικά προϊόντα της Δωδεκανήσου, παρουσιάζοντας δημιουργικά πιάτα χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές.
Οι σπουδαστές και οι καθηγητές της Anko Academy απέδειξαν σε πανελλήνιο επίπεδο, το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχει η Νο 1 Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων της Δωδεκανήσου.
Νικητές από το ΙΕΚ Μαγειρικής:
Κασσάρας Θεόφιλος, Ασημένιο Μετάλλιο
Τζάφα Άντζελα, Ασημένιο Μετάλλιο
Νικητές από το ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής:
Πάχος Ραφαήλ, Ασημένιο Μετάλλιο
Λαμπρόγλου Μαρία, Ασημένιο Μετάλλιο.

Greek Young Chef
Ιδιαίτερη ήταν η διάκριση που απέσπασε η σπουδάστρια του ΙΕΚ Μαγειρικής, Τζάφα Άντζελα, στην κατηγορία Greek Young Chef 2019, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο. Η δευτεροετής σπουδάστρια μαγείρεψε χρησιμοποιώντας άγνωστα υλικά δημιουργώντας ένα εξαιρετικό πιάτο με βασικό υλικό το ψάρι. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η κριτική επιτροπή ζήτησε τη συνταγή του πιάτου!

Η Σχολή της ΑΝΚΟ σε ανακοίνωσή της εκφράζει τις ακόλουθες ευχαριστίες της: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι βοήθησαν και υποστήριξαν την προσπάθεια των σπουδαστών μας. Πιο συγκεκριμένα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τον κύριο Πρωτοψάλτη Παναγιώτη (pastry chef) και τον κύριο Χαντζαρίδη Δανιήλ (chef), οι οποίοι ανέλαβαν την προετοιμασία των σπουδαστών. Συγχαρητήρια σε όλους τους σπουδαστές που συμμετείχαν σε αυτό το υπέροχο γαστρονομικό ταξίδι!».

Διαβάστε ακόμη

Oλοκλήρωση επιμορφωτικής δράσης για τη διαχείριση παιδιών με Διαταραχή Ελλειματικής Προσοχής ή /και Υπερκινητικότητας - ΔΕΠΥ

Επίσκεψη του Πειραματικού Γυμνασίου στο Εργαστήριο Ψυχολογίας, Παιδαγωγικών Ερευνών και Μέσων

"Μαθαίνω να παίζω -Μαθαίνω να ζω στο Καστελλόριζο"

Διαδικτυακή επιμόρφωση σήμερα το απόγευμα από το 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο

Επιτυχής συμμετοχή του 4ου ΓΕ.Λ. στην Οικονομική Ολυμπιάδα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διάλεξη «Γεωοικονομία και αλυσίδες παραγωγής» στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Αξιοποίηση του λογισμικού του EyeHarp στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου

Υλοποίηση επιμορφωτικού προγράμματος Erasmus+ στη Σεβίλλη από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου