Ακόμα μια εθελοντική αιμοδοσία στο 4ο Γενικό Λύκειο Ρόδου

Την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε χρόνο, στο 4ο Γενικό Λύκειο Ρόδου εθελοντική αιμοδοσία παράλληλα με την επίδοση βαθμολογίας Α' τετραμήνου.

Η δράση διοργανώθηκε από το Σύλλογο Διδασκόντων και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Οι μαθητές της Γ’  Λυκείου, οι φίλοι, οι γονείς και οι κηδεμόνες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του σχολείου και ενίσχυσαν με ενθουσιασμό τη δράση. Η κάλυψη των μεγάλων αναγκών του νησιού σε αίμα είναι μία συνεχής πρόκληση για το Γενικό Νοσοκομείου Ρόδου και η συνδρομή των πολιτών οφείλει να είναι αδιάκοπη.
 


Εκτός από το άμεσο αποτέλεσμα της συλλογής αίματος για τις ανάγκες του νοσοκομείου, η δράση στόχευε στην ευαισθητοποίηση των μαθητών και των οικογενειών τους σχετικά με την προσφορά αίματος και την αναγκαιότητά της για την ασφαλή αντιμετώπιση των έκτακτων περιστατικών.

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου ΓΕΛ Ρόδου ευχαριστεί θερμά το προσωπικό της Διεύθυνσης Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου για την άψογη συνεργασία και ελπίζει σε πολλές μελλοντικές δράσεις για την καλλιέργεια της ιδέας του εθελοντισμού και τη διάδοση του θεσμού της αιμοδοσίας.