Η Ματούλα Ζαμάνη  για μια εμφάνιση στη Ρόδο

Για μια εμφάνιση στο νησί της Ρόδου προκειμένου να τραγουδήσει τραγούδια δικά της και όχι μόνο, έρχεται η Ματούλα Ζαμάνη, στις 16 Φεβρουαρίου στο Colorado Club.

Η Ματούλα Ζαμάνη, που έγινε γνωστή απο τις διασκευές σε αρκετά ρεμπέτικα τραγούδια, όπως για παράδειγμα ένα τραγούδι της Πίτσας Παπαδοπούλου με Lady Gaga και Smiths. Με καινούργιο δίσκο που κυκλοφόρησε πριν απο περίπου ένα μήνα, η Ματούλα Ζαμάνη υπόσχεται μια όμορφη βραδιά με πολύ κέφι και διαφορετικά είδη τραγουδιών.

Στο καράβι, 31 Δεκεμβρίου…

Η χρονιά για άλλους ήταν καλή, για άλλους ήταν κουλή..

Εμένα με βρήκε στο νησί, σε μπαρόκ κατάσταση αταραξίας, με μουσικές, διαβάσματα, μονοπάτια, νότες, αναποδιές, ξαφνικές χαρές με τάση προς το αναπάντεχο..

Μάζεψα δύναμη από φασκόμηλο, κρασί θαλασσινό, εκστατική ασκομαντούρα, δαιμόνια βιολιά, γιαλιτικο αέρα και έρχομαι με τους πιστούς σωματοφύλακες στην Ρόδο το Σάββατο 16 Φλεβάρη στη μουσική σκηνή του Colorado να τα μοιραστούμε.

Παράλληλα, στο μυαλό μου, στην καρδιά μου και στην πραγματικότητα, φύτρωσε η Νuka.

Nuka στα βλάχικα σημαίνει καρυδιά.

Νuka o καινούργιος δίσκος, με δέκα νέα τραγούδια, -χωρίς ταμπέλα αλλά με προορισμό- που απλώνουν ρίζες στο τρυφερό ασυνείδητο και στις χωροχρονικές χορευτικές αναζητήσεις μας.

Στις συναντήσεις μας θα ακουστούν τα νέα άσματα, αλλά και οι ιστορίες ερωτικής καταφρόνιας, φυσιολατρικής ραστώνης, νησιωτικού πεφωτισμού, συγκαθιστά του μόχθου και του ρομαντισμού, δημοτικά darkjapan της περηφάνιας, πονήματα του ποιητή εκ Μεταξοχωρίου και άλλα ηδονικά της καλοσύνης του καιρού.

Πιο απλά θα παίξουμε λαϊκοδημοτικα :)

Θα τραγουδήσουμε το ανέφικτο, θα κλείσουμε το μάτι στο ακατέργαστα αληθινό, θα υμνήσουμε αχαρτογράφητα συναισθήματα και αλλόκοτους μύθους..

Άλλωστε, μόνο τα χάδια και τα φιλιά, ένα χαμόγελο μια αγκαλιά θα μας σώσουν..

Μάτα

Μαζί:
Μένιος Γούναρης: πλήκτρα, synthbass
Θάνος Καζαντζής: τύμπανα, pads
Γιάννης Κονταρατος: βιολί
Κώστας Νικολόπουλος: κιθάρες, bass,tapes
Δημήτρης Δημητριάδης: sound engineer
Νίκος Κόλλιας: Μonitoring

«Επειδή η αισθητική, είναι η ηθική του μέλλοντος»

 

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019
Μουσική σκηνή Colorado
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30
Έναρξη προγράμματος 22.30
Τιμή προπώλησης:
12 ευρώ
Τιμή εισόδου: 14 ευρώ
Τηλ. Πληροφοριών &
κρατήσεων 6940616800/ 2241075120
Διοργάνωση: 12ηχος