Περιθώριο για συμμετοχές  στον αγώνα του Ροδήλιου

Μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη θα πρέπει ν’ αποστέλλονται οι δηλώσεις συμμετοχής για τον διασυλλογικό αγώνα ποδηλασίας του Ροδήλιου στη διαδρομή του Περιφερειακού δρόμου στο Ζέφυρο (κυκλική διαδρομή μήκους 2 χλμ.), με την ονομασία «CIRCUIT RACE CYCLING EGGPRO»  

Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου και ώρα 9.15, γι’ αυτό ο ροδίτικος ποδηλατικός σύλλογος ενημέρωσε ξανά με ανακοίνωσή του τον κάθε ενδιαφερόμενο για συμμετοχή ώστε να είναι εγκαίρως στα χέρια των διοργανωτών οι δηλώσεις προκειμένου να κυλήσουν όλα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Οι κατηγορίες είναι οι παρακάτω:
1. ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ - Αγώνας τύπου Σιρκουί 3 στροφών.
2. ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ - Αγώνας τύπου Σιρκουί 6 στροφών.
3. ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - Αγώνας τύπου Σιρκουί 9 στροφών.
4. ΠΑΙΔΕΣ - Αγώνας τύπου Σιρκουί 12 στροφών.
Πρόκειται για τον αγώνα τύπου Πίστας (Αγώνας με αποκλεισμό) κατά τη διάρκειά του οποίου Άνδρες κι Έφηβοι αγωνίζονται σε κοινή κατάταξη με ελεύθερο πάτημα για τους Έφηβους σε 15 στροφές.
Η προσέλευση αθλητών για υπογραφή φύλλου αγώνα στη γραμματεία έχει οριστεί για τις 09:15 (και 15 λεπτά πριν από την έναρξη της κάθε κατηγορίας).

Πρόγραμμα αγώνων:
09:30 - ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ
10:00 - ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ
11:00 - ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ
11:45 - ΠΑΙΔΕΣ
12:30 - ΑΝΔΡΕΣ – ΕΦΗΒΟΙ
Το ενδεικτικό πρόγραμμα των αγώνων θα οριστικοποιηθεί μετά το πέρας των δηλώσεων συμμετοχής.

Όροι συμμετοχής
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές ποδηλάτες που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. και έχουν δελτίο για το 2019. Ο ποδηλατικός όμιλος Π.Ο.Ρ ‘’ΡΟΔΗΛΙΟΣ‘’ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα ή καταστροφή υλικού , οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.
Κανονισμοί αγώνα
Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.

Δηλώσεις συμμετοχής
Οι δηλώσεις συμμετοχής να αποσταλούν από τα σωματεία αυστηρά μέχρι την Τετάρτη 13/02/2019 και ώρα 20.00 στο e-mail του συλλόγου info@rodilios.gr, συμπληρώνοντας το επισυναπτόμενο έντυπο.

Στις δηλώσεις συμμετοχής θα αναγράφεται με ευκρίνεια, το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός δελτίου, η ημερομηνία γέννησης του αθλητή-τριας και η κατηγορία που αγωνίζεται. Επίσης θα αναφέρεται και ο Αρχηγός – Συνοδός κάθε σωματείου.
Σωματείο που δεν θα συμπληρώσει την επίσημη φόρμα συμμετοχής των αγώνων, δεν θα λάβει μέρος στους αγώνες.
Τεχνικό Συνέδριο: Παρασκευή 15/02/2019 ώρα 19:00 στα γραφεία της ΤΕΔ. Η παρουσία των εκπροσώπων ή/και προπονητών των ομάδων είναι υποχρεωτική. Οι εκπρόσωποι που θα συμμετέχουν στο τεχνικό συνέδριο θα πρέπει να είναι αυστηρά και μόνον αυτοί που αναφέρονται στη Δήλωση Συμμετοχής του κάθε σωματείου.

Η γραμματεία θα λειτουργεί στα γραφεία της ΤΕΔ την Παρασκευή από τις 18:20 - 18:50 όπου θα γίνει ο έλεγχος των δελτίων, η επιβεβαίωση των συμμετοχών και η παραλαβή των αριθμών.