Η «μάχη» της Καλλιθέας στο Κοντόπευκο και η επόμενη πρόκληση

Στο Κοντόπευκο δοκιμάζει τις δυνάμεις της την Κυριακή (12.00’) απέναντι στην ΚΑΠ η Καλλιθέα η οποία έχει μεγάλη ανάγκη αυτό το «διπλό», όχι μόνο για «ένεση» ηθικού εν όψει της συνέχειας αλλά πρωτίστως για βαθμολογικούς λόγους αφού θα βάλει «από κάτω» την ομάδα της Αγίας Παρασκευής σε περίπτωση ισοβαθμίας, με δύο νίκες σε ισάριθμες συναντήσεις. 

Από το παιχνίδι αναμένεται ν’ απουσιάσει ο Δημήτρης Τσακίρης ο οποίος υπέστη βαρύ διάστρεμμα στον αγώνα με τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης και δεν έπαιξε το περασμένο Σάββατο κόντρα στον ΟΦΗ. Γίνεται προσπάθεια ο 18χρονος γκαρντ να προλάβει το ντέρμπι με τον Βούρειο Χίου στο κλειστό των Καλυθιών την επόμενη αγωνιστική. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα διεξαχθεί μεσημέρι Σαββάτου κι όχι απόγευμα Κυριακής, προκειμένου να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά η φιλοξενούμενη ομάδα. Μάλιστα, η Ομοσπονδία ανακοίνωσε χθες ότι «ο αγώνας ΑΕ Καλλιθέα Ρόδου - Βούρειος ΑΟΛ Χίου, για τη 16η αγωνιστική της Γ’ εθνικής κατηγορίας (2ος όμιλος) αντί στις 17/02/2019 και ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 16/02/2019 και ώρα 14.00, στο κλειστό γυμναστήριο Καλλιθέας Ρόδου». 

Εξάλλου, βάσει αναγραφόμενων στο Φ.Α. του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ από τους διαιτητές, ο πρόεδρος της Καλλιθέας, Θανάσης Σταμούλης, κλήθηκε σε απολογία για την ενέργειά του να «εισβάλλει» στον αγωνιστικό χώρο, διαμαρτυρόμενος για τις αποφάσεις των «γκρι».